Pe la ora 08:00 m-a sunat iubitul meu să mă trezească pentru că este Black Friday şi ratez reducerile (?!?) ..îmi zic uite unde era shoppaholicul şi eu nu ştiam!. Nu aveam în plan să îmi iau ceva, însă l-am auzit pe el că vrea să îşi cumpere o tableta şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Până în ora 08:30 comandasem deja o tableta E-Boda. Sper că voi fi mulţumită de ea. Mi-au mai căzut ochii pe un Tassimo, un epilator Braun, un ondulator Remington şi pe vreo câteva volume de cărţi, dar bugetul este limitat, aşa că m-am limitat doar la tabletă. Ofertele emag sunt destul de multe şi de bune aşa că merită să aruncaţi măcar un ochi. Am făcut această lungă introducere ca să vedeţi de unde vine titlul de astăzi 🙂

Bineînţeles că am şi un secret de împărtăşit cu voi astăzi. Ieri v-am povestit cum îmi îngrijesc picioarele, astăzi vă spun secretul meu despre îngrijirea unghiilor. Eu am fost copilul cu cele mai urâte unghii din şcoală, liceu, cartier, univers. Patul unghiei este minuscul şi neuniform, iar cutilele erau lungi şi zdrenţuroase. Oribil! Din acest motiv mi-am şi pus unghii false când am început clasa a 12-a.

black friday beauty

Pentru a avea cuticule frumoase şi scurte fără a fi nevoie să le tăiaţi trebuie să le dezlipiţi de unghie şi să le împingeţi cu un beţişor de portocal sau de cauciuc o data la 2-3 zile. Cuticula este lipită de unghie şi creşte odată cu unghia încetinindu-i procesul de creştere. Dacă le dezlipiţi şi le împingeţi nu numai că vor creşte mai repede, dar vor arăta şi mai bine. Acest sfat l-am primit de la un manichiurist bărbat acum ceva timp şi tare bine mi-a prins!  Şi nu mai trebuie tăiate!

Eu folosesc ulei de cuticule când fac asta. Preferatele mele sunt Jessica Phenomenon Oil şi SPARITUAL Cuti Cocktail Nail & Cuticule Oil.

Jessica Phenomen Oil 2

SpaRitual Cuti Cocktail Nail amp Cuticle Oil 15ml 1368178143

Mai multe informaţii despre structura unghiilor găsiţi în articolul cu 3 remedii pentru unghiile exfoliate

 

Cum vi s-a părut acest articol? Îi daţi o notă, vă rog? Să zicem că 5 înseamnă – foarte util, iar 1 – deloc util :)

***

Follow me on INSTAGRAM & BLOGLOVIN<3

Comentariile la 5 despre “Black Friday beauty secret

 1. Macy spune:

  E util si acest sfat, din fericire eu nu am porbleme cu cuticulele, dar de tinut minte in caz ca voi avea nevoie 😀

 2. Lamiita Durac spune:

  Cu cat le taiam mai des cu atat cresteau mai repede , pana m-am prins cum sta treaba a trecut ceva vreme , apoi am aflat si aceasta metoda de a le impinge desi nu am uleiul restectiv , functioneaza , da mi-as dori sa mi-l procur . Multumim .

 3. m spune:

  Buna Ioana
  Eu nu pot sa le imping cu betigasul si atat. Pana nu le tai nu ma simt impacata cu felul in care arata. Si recunosc ca nu le dau destul de des cu ulei special dar si ca stau foarte mult timp cu mainile in apa.
  O sa incerc sa le acord mai multa atentie si implicit sa folosesc mai des solutie pentru cuticule pentru ca manichiura spune multe despre o femeie.
  Multumim pentru sfaturi.

 4. Mihaela Bolea spune:

  Este un truc pe care-l aplic de câteva luni bune şi întradevăr, altfel arată zona cuticulelor. Deşi, ale mele sunt mai măricele şi trebuie să le tai puţin, după care, aplic tratament şi le împing frumos, la locul lor călduţ 🙂
  5 – Îţi mulţumim! 🙂

 5. Flory Florentina spune:

  5. Foarte util. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *