Pe la ora 08:00 m-a sunat iubitul meu să mă trezească pentru că este Black Friday şi ratez reducerile (?!?) ..îmi zic uite unde era shoppaholicul şi eu nu ştiam!. Nu aveam în plan să îmi iau ceva, însă l-am auzit pe el că vrea să îşi cumpere o tableta şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Până în ora 08:30 comandasem deja o tableta E-Boda. Sper că voi fi mulţumită de ea. Mi-au mai căzut ochii pe un Tassimo, un epilator Braun, un ondulator Remington şi pe vreo câteva volume de cărţi, dar bugetul este limitat, aşa că m-am limitat doar la tabletă. Ofertele emag sunt destul de multe şi de bune aşa că merită să aruncaţi măcar un ochi. Am făcut această lungă introducere ca să vedeţi de unde vine titlul de astăzi 🙂

Bineînţeles că am şi un secret de împărtăşit cu voi astăzi. Ieri v-am povestit cum îmi îngrijesc picioarele, astăzi vă spun secretul meu despre îngrijirea unghiilor. Eu am fost copilul cu cele mai urâte unghii din şcoală, liceu, cartier, univers. Patul unghiei este minuscul şi neuniform, iar cutilele erau lungi şi zdrenţuroase. Oribil! Din acest motiv mi-am şi pus unghii false când am început clasa a 12-a.

Pentru a avea cuticule frumoase şi scurte fără a fi nevoie să le tăiaţi trebuie să le dezlipiţi de unghie şi să le împingeţi cu un beţişor de portocal sau de cauciuc o data la 2-3 zile. Cuticula este lipită de unghie şi creşte odată cu unghia încetinindu-i procesul de creştere. Dacă le dezlipiţi şi le împingeţi nu numai că vor creşte mai repede, dar vor arăta şi mai bine. Acest sfat l-am primit de la un manichiurist bărbat acum ceva timp şi tare bine mi-a prins!  Şi nu mai trebuie tăiate!

Eu folosesc ulei de cuticule când fac asta. Preferatele mele sunt Jessica Phenomenon Oil şi SPARITUAL Cuti Cocktail Nail & Cuticule Oil.

Mai multe informaţii despre structura unghiilor găsiţi în articolul cu 3 remedii pentru unghiile exfoliate

 

Cum vi s-a părut acest articol? Îi daţi o notă, vă rog? Să zicem că 5 înseamnă – foarte util, iar 1 – deloc util :)

***

Follow me on INSTAGRAM & BLOGLOVIN<3

Comments

comments