Ați văzut că a apărut colecția TEX de vară în magazinele Carrefour? Dacă nu ați văzut încă hainele, puteți răsfoi catalogul virtual unde puteți vedea o parte dintre ele. Eu am fost deja weekendul la cumpărături și mi-am completat garderoba de vară cu câteva piese vesele și colorate, perfecte pentru zilele călduroase care ne așteaptă. Și ca de obicei vă arăt și vouă care sunt piesele care m-au convins să le iau acasă. Cu toată sinceritatea vă mărturisesc că tenișii din pânză cu imprimeu de leopard sunt preferații mei, iar dacă vă spun cât am dat pe ei, sigur nu mă veți crede: doar 28 lei! De altfel, dacă vă plac tenișii și espadrilele vă recomand să faceți shopping pe noua platformă carrefour.ro/TEX

TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache7 2 TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache8

În noua colecție pe care o puteți găsi și pe noul site TEX veți descoperi piese cu imprimeuri florale, fuste în culori pastel și fuste pantalon, tricouri cu volane (preferatele mele, după cum deja știți), rochii din denim, dar și hainuțe pentru copii și bărbați.

TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache

Pentru că motto-ul brandului este #modăcuchefdeviață, dar și pentru că îmi place să acord o atenție specială fiecărui detaliu care construiește o ținută reușită, îmi place să îmi accesorizez fiecare ținută cu un machiaj pe măsură. Așa că iată care sunt trucurile mele pentru un machiaj de vară diafan, ultra-rezistent, dar cu un strop de culoare:

  • Pentru a obține un ten luminos, fără să îl încarci amestecă fondul de ten cu un illuminator lichid.
  • Dacă vrei ca fardul să reziste timp îndelungat în zilele călduroase, aplică pe pleoape o bază înainte de începerea machiajului.
  • Pe sprâncene aplică un gel colorat nuanțator care va fixa și va colora toate firele rebele, astfel încât sprâncenele să pară mai bogate.
  • Rujul alege-l în funcție de ținută. Poți opta pentru un roz electric pe care să îl asortezi cu cerceii sau pentru un roșu mat classic dacă alegi pentru printuri cu buline sau chiar leopard. Combinația imprimeu de leopard și roșu este preferata mea, iar tenișii de pânză chiar au fost un chilipir!

TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache6 2 TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache9

  • Și nu în ultimul rând, îți recomand să folosești un spray fixator de machiaj care va sigila tenul și va ajuta ca machiajul să reziste mult mai mult.

TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache2 1 TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache4 TEX Carrefour Vara Ioana Dumitrache3

Care este piesa voastră preferată din colecția de vară TEX Carrefour?

Un comentariu la “Ținute plus size pentru vară + trucuri pentru un machiaj rezistent

  1. Graviola spune:

    Draga Ioana, debordezi de energie. Esti frumoasa cu orice ai pune pe tine. Multumesc de idei. Superbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *