ioana dumitrache plus size fashionLa începutul lunii mai am fost invitată din nou să merg la Dusseldorf în Germania pentru a viziona în premieră colecția de toamnă/iarnă 2018 C&A ce urmează să intre în magazine treptat începând cu luna august. Mă bucur mult că C&A apreciază mult relația noastră, mai ales că relația mea cu brandul a început încă din 2006 când am rămas fără bani de autocar spre aeroport în Strasbourg pentru că îi cheltuisem pe toți la C&A (povestea completă o puteți citi aici). Dar voi știți că relația mea cu acest brand de haine este una specială pentru că Emanuel (PR-ul brandului) m-a impulsionat și susținut să îmi încep modesta mea carieră de blogger plus-size, iar cu susținerea C&A a luat naștere pe acest blog secțiunea Plus-size fashion. Vă mai amintiți primul fashion post?
Lăsând melancolia la o parte, voi știți că mie îmi plac relațiile pe termen lung care evoluează frumos și de dezvoltă împreună. Și cred că despre evoluție este vorba în noua colecție toamnă/iarnă 2018 C&A. Începând cu locul absolut spectaculos și special unde a avut loc prezentarea muzeul Langen Foundation din orașul Neuss – o clădire schițată și construită din plăci de beton NATO (și despre care veți afla mai multe în vlogul de mai jos), muzica, inspirația, mesajul colecțieiCelebration of individuality, of style diversity and fashion inclusivity (așa cum a spus chiar You Nguyen, Director of Brands Ladies and Clockhouse) – toate detaliile au construit o experiență unică și impresionantă, cu un impact puternic asupra modului în care ar trebui să ne privim (și nu doar atunci când facem alegeri vestimentare).

Colecția se intitulează Bohemian Street Style for the Unique Look și a fost inspirată din natura și viața cotidiană, moda străzii și diferitele ei elemente (culori, texturi, imprimeuri).

Sincer vă mărturisesc că stylingul colecției mi s-a părut mai mult decât spectaculos, mai ales fiind vorba de un brand mass-market. Vă spuneam mai devreme de evoluție și asta am văzut! Am plecat de acolo inspirată, cu o listă de cumpărături destul de stufoasă și cu multe idei pe care aș putea să le aplic cu piese pe care le am deja în garderoba mea.

Colecția toamnă/iarnă C&A 2018 va fi disponibilă în magazinele C&A din România începând cu a doua jumătate a lunii august, dar și online pe www.c-a.com.

CA AW18 Ioana Dumitrache14 CA AW18 Ioana Dumitrache13 1 CA AW18 Ioana Dumitrache12 CA AW18 Ioana Dumitrache11

Piesa mea preferată este cu siguranță rochia see through de mai jos (îmi doream una de foarte mult timp, dar nu îndrăzneam) pe care m-am gândit deja să o port cu un body negru (eventual din dantelă) și ciorapi negri modelatori. Cum vi se pare ideea mea?

CA AW18 Ioana Dumitrache15

Mai jos găsiți câteva dintre piesele mele preferate. Dar colecția conține sute de piese interesante, așa că stați cu ochii pe site-ul C&A!

CA AW18 Ioana Dumitrache6 CA AW18 Ioana Dumitrache4 CA AW18 Ioana Dumitrache3 CA AW18 Ioana Dumitrache2 CA AW18 Ioana Dumitrache1 CA AW18 Ioana Dumitrache5

Comentariile la 3 despre “VLOG de călătorie| Am mers la Dusseldorf cu C&A să văd colecția toamnă/iarnă 2018

  1. Of Ioana, asteptam si eu linistita sa vina vara si vremea frumoasa si acum vii cu articolul asta si ma faci sa astept toamna si frigul :)). Deja am pus ochii pe paltonul rosu, geaca ruginie si doua rochii :D.

    1. Știu ce zici! Fix la fel simt și eu! Și abia ce am scos hainele de vară :))) Să știi că paltonul roșu se găsește pe mai multe culori și găsești mai multe modele de paltoane roșii. Avem de unde alege la toamnă!

  2. Graviola spune:

    Chiar daca e abia vara, abia astept sa apara colectia. Rochiile sunt superbe. Am urmarit cu drag vlog-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *