Deoarece prietenul la nevoie se cunoaște, m-am gândit să te scot din veșnica dilemă eu cu ce mă îmbrac la petrecerea de Crăciun/Revelion? și ți-am pregătit trei ținute glam all black care avantajează orice tip de siluetă + un machiaj festiv care va aduce culoare și strălucire look-ului tău.

Iar pentru că cea mai mare bucurie o simți atunci când dăruiești, stai liniștită că îți vor rămâne suficienți bani pentru cadourile celor dragi deoarece fiecare outfit propus de mine este budget friendly și foarte ușor de achiziționat din orice magazin Carrefour.

ioana dumitrache plus size model outfit

Colecția de party TEX este una glam care te inspiră să creezi o mulțime de ținute moderne de party. Dacă nu mă crezi, te invit să vizionezi catalogul online, dar să faci o vizită și în magazin unde oferta este mult mai bogată.

Eu am ales două rochii negre din catifea cu croieli diferite. Ambele croieli sunt ușor de purtat și se așează armonios pe orice tip de siluetă. Iar dacă preferi pantalonii, eu îți sugerez croiala de tip țigaretă care este foarte stylish și comodă.

Ioana Dumitrache TEX tinute plus size revelion4 Ioana Dumitrache TEX tinute plus size revelion5 Ioana Dumitrache TEX tinute plus size revelion9

Și pentru că o ținută all black îți oferă libertatea de a purta orice tip de machiaj, mai jos am creat un look festiv pe care îl poți face singură acasă foarte ușor. Iată: care sunt principalele etape:

  • Conturul chipului pentru sculptarea trăsăturilor
  • Folosirea unei pudre iluminatoare irizate care va aduce străluciri festive pe ten
  • Alungirea ochilor cu ajutorul unor umbre ușor de estompat
  • Aplicarea unui fard sclipitor pe toată pleoapa mobilă pentru a atrage atenția asupra privirii
  • Conturearea ochilor cu eyeliner negru pentru un aer misterios și stylish
  • Ruj roșu pentru că este culoarea potrivită acestui sezon, dar și pentru că accentueză senzualitatea și feminitatea.

Care dintre cele trei ținute vă place cel mai mult?

tinute revelion tex plus size

 

 

 

Foto: The Bucharest’s
Video: Mamut Digital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *