Încep prin a menționa că acesta nu este un video sponsorizat, chiar dacă este dedicat unui singur brand. Știu că există persoane care se simt lezate dacă ești plătit pentru a face conținut, iar eu sincer nu înțeleg de ce. Nu ne place tuturor să fim recompensați pentru munca pe care o prestăm? E cineva care se duce la serviciu și spune că nu vrea să fie plătit? În fine, plătit sau neplătit, conținutul tot aduce un capital de imagine brandului în cauză și un beneficiu celui care primește informația, în cazul de față audienței.

În clipul de astăzi am reușit să fac ceva ce mi-ați cerut de multă vreme și anume să vă și arăt cum vin pe mine hainele pe care mi le cumpăr. Acesta este un clip în care vă arăt ce mi-am cumpărat, dar dacă vă place, mă pot organiza și crea materiale cu idei de ținute pentru tot felul de tematici. Trebuie doar să îmi lăsați comentarii și să îmi spuneți care sunt dorințele voastre.

Dorința mea este ca în cazul în care vă place acest material și îl găsiți util să vă abonați la canalul meu de Youtube și să dați un share acestui clip sau articol de pe blog. 

Vizionare plăcută!

 

 

Un comentariu la “VIDEO| Try-on haul: probez haine de la Miniprix

  1. Gabi spune:

    Hei,Ioana! Esti superba!! Iti admir evolutia! Arati f tare,cate kg ai acum???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *