Vom continua tradiţia de vara trecutã când v-am prezentat Top 8 noutãţi Sephora Summer Collection pentru cã trebuie sã aflaţi suprizele care vã aşteaptã în magazinele Sephora iarna aceasta.

În cadrul unei petreceri psychedelice, dar pline de glam am descoperit la începutul acestei toamne surprizele pregãtite de Sephora pentru sezonul rece. Acestea sunt preferatele mele:

 

8. Sephora Color Pop Up Store Xmas Palette

Aşa cum face în fiecare an, şi anul acesta Sephora a creat o paletã de machiaj cu tot ce ai nevoie. Color Pop Up Store conţine: 64 de farduri de pleoape, 48 de rujuri, 6 glossuri, 12 gel linere, 6 farduri cremoase, 3 pudre iluminatoare şi 6 blush-uri cremã şi 3 blush-uri pudrã.

 

7. Benefit How to look the best at everything

Acest set conţine mini POREfessional (balsam pentru minimizarea porilor), mini fond de ten Hello Flawless Oxygen Wow, anti-cearcãnul Boi-Ing în nuanţele 02 şi 03, pudra Hello Flawless şi o mica pensulã. Setul conţine produsele vedetã Benefit şi tot ce ai nevoie pentru un machiaj impecabil al feţei, iar preţul este unul special -144lei. În plus, este perfect pentru cãlãtorii şi este disponibil în 4 variante în funcţie de culoarea tenului tãu.

6. Jimmy Choo Intense

Chintesenţã a luxului şi glamourului, în aceastã iarnã ne vom bucura de o aromã mai intensã şi plinã de senzualitate a parfumului Jimmy Choo – Jimmy Choo Intense. Acordurile de lemn de santal, caramel şi patchouli vor fi cele care te vor purta într-o cãlãtorie plinã se mister şi senzualitate.

Jimmy Choo Intense este disponibil exclusiv în magazinele Sephora.

 

5. Front Cover

Front Cover este un brand englezesc care creeazã produse special dedicate reproducerii look-urilor de pe cele mai prestigioase catwalk-uri ale momentului. Folosind numai ingrediente şi formule de calitate superioarã, produsele Front Cover se remarcã prin calitate, rezistenţã, texturã deosebitã şi produse inovative.

Descoperiţi în magazinele Sephora noile kit-uri de machiaj FC!

 

4. Too Faced

Simpaticul brand american a pregãtit ca în fiecare an, o serie de seturi şi palete speciale în ediţie limitatã de Crãciun. Acestea sunt cele mai bune investiţii pe care le puteţi face în produsele TF deoarece seturile şi paletele au preţuri speciale, mult mai mici decât dacã ai cumpãra toate produsele separat.

Preferata mea anul acesta este paleta Shadow Bon Bons.

3. Sephora Colector’s edition premium brush set

Acest set va fi una dintre achiziţiile must-have ale sezonului pentru mine. Setul conţine 3 pensule pentru faţã (fond de ten, pudrã şi blush), 3 pensule pentru machiajul ochilor şi una pentru sprâncene. Designul este unul elegant şi îmi place la nebunie suportul care este foarte util. Mie îmi plac din punct de vedere calitativ pensulele marca Sephora şi le recomand.

 

2. StriVectin

Produsele StriVectin sunt faimoase în întreaga lume pentru rezultatele uimitoare şi sunt printre preferatele multor vedete de la Hollywood.

Pentru aceastã iarnã SV a adunat în douã kit-uri de îngrijire cele mai bine vândute produse ale lor pe care vi le oferã la preţuri speciale.

Nu vor lipsi produsele vedetã pentru umplerea instantã a ridurilor şi pentru o piele vizibilã mai tânãrã: Power Serum for Wrinkles, Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles, Eye Concentrate for Wrinkles şi Get Even Brightening Serum.

  

 

1. Paleta NAKED de la Urban Decay

Am lãsat cireaşa de pe tort pentru final.

Aceasta este în opinia mea cea mai faimoasã paletã de farduri a acestui deceniu şi pe bunã dreptate este atât de doritã de femeile din toatã lumea. Eu m-am lãsat cuceritã de texturã, culori şi rezistenţã. Esti disponibilã acum în marile magazine Sephora la preţul de 172 lei. Grabiţi-vã pentru cã nu sunt foarte multe!

Comments

comments