Dacă ați ratat emisiunea Numai de bine cu Ela Crăciun pe Antena 3 de acum două săptămâni înseamnă că nu ați văzut nici materialul cu mine în care am oferit câteva trucuri de stil pentru femeile cu forme.

Îmi place la nebunie cum a ieșit acest material și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi. A fost o plăcere să lucrez cu Georgiana și cu Ela, care este un om minunat și în viața reală, nu doar pe sticlă. M-a impresionat foarte tare când și-a făcut timp și a venit la evenimentul de lansare a colecției mele de haine cu Lo Spaccio, chiar dacă ne mai văzusem o singură dată înainte și chiar dacă hainele mele nu i se adresau.

Fotografie din ziua lansării

În acest material am creat cinci ținute (știu că în poza de mai jos vedeți doar patru, dar în materialul video o veți descoperi și pe a cincea) folosind piese din colecțiile mele de haine și de pantofi, dar și ale altor designer români. Vezi întregul material AICI

Ținuta 1: rochie Amalfi Ioana Dumitrache & Lo Spaccio (comandă aici) și pantofi stiletto albi cu toc confortabil de 8,5cm din colecția IOANA DUMITRACHE x MOONE (comandă aici).

Ținuta 2: Rochie Pineberry (comandă aici), curea Primark și pantofi stiletto roșii albi cu toc confortabil de 8,5cm din colecția IOANA DUMITRACHE x MOONE (comandă aici).

Ținuta 3: Cămașă Sorenta din colecția Ioana Dumitrache & Lo Spaccio (este sold out, dar va reveni pe stoc din toamnă, pantaloni roșii Piacenza din colecția Ioana Dumitrache & Lo Spaccio (comandă aici) și pantofi stiletto nude beige cu toc confortabil de 8,5cm din colecția IOANA DUMITRACHE x MOONE (comandă aici).

Ținuta 4 a fost una 2 în 1 și nu apare în poză: rochie neagră Missguided, jachetă de jeans TEX, espadrile Tory Burch. Apoi am schimbat cu un sacou leopard prind Missguided și cu pantofi pantofi stiletto leopard print cu toc confortabil de 8,5cm din colecția IOANA DUMITRACHE x MOONE (comandă aici).

Ținuta 5: Top corai TEX, fustă FashionUP și pantofi Zara.

Care dintre cele 5 ținute este preferata voastră?

PS: pentru cele dintre voi care se pregătesc să devină mame, vreau să vă anunț că Ela Crăciun și-a lansat de curând cartea 9 luni fără griji, 101 întrebări despre sarcină pe care o puteți comanda de aici.

Comments

comments