Sprâncele sunt un element important al fizionomiei noastre, și ele influențează mesajele pe care le trasnmitem chiar și atunci când nu spunem nimic. Probabil ați mai auzit și că sunt rama ce încadrează chipul nostru și că tocmai din acest motiv sprâncenele sunt foarte importante în machiaj. Și eu cred la fel.

ioana dumitrache sprancene 2

Stilul meu de machiaj (atât ca make-up artist, cât și ca femeie care se îngrijește de imaginea ei) este unul cât se poate de natural și de diafan. Eu cred mai mult în corectarea imperfecțiunilor și evidențierea trăsăturilor decât în purtarea unui machiaj intens și complex. Prefer ca mie sau clientelor mele să ni se spună că arătăm bine decât că avem un machiaj foarte frumos sau să primim un compliment referitor la culoarea fardului de pleoape. Pentru mine este important ca persoana să arate bine și nu machiajul să fie cel care iese în evidență.

Și dacă tot am deschis subiectul machiaj, la fel cum fac întotdeauna, vreau să vă atenționez că este mai important cum este aplicat și realizat un machiaj, decât ce și câte produse folosim. Pe scurt, nu contează neapărat ce produse folosești, ci cum le folosești și rezultatul final.

cum sa iti conturezi sprancenele ioana dumitrache

Acum să trecem la sprâncene!

Eu am sprâncene deschise la culoare, rare, asimetrice și cu multe goluri. O premisă nu foarte încurajatoare pentru o persoană care preferă să poarte sprâncene groase, bogate și dezordonate. Dar uite că experiența ca make-up artist m-a ajutat să îmi îndeplinesc această dorință de a avea sprâncene bogate. Și cum sunt adepta look-urilor naturale, m-am gândit să împărtășesc tehnica mea cu voi.

Sper să vă fie util tutorialul video și vreau să vă rog să îmi spuneți ce alte tutoriale simple vreți să mai filmez. Mă gândeam în următorul să vă arăt cum să facem codița de tuș în stil cat-eye. Ce părere aveți?

Nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube și să mă votați la Glamour Beauty Awards (click aici).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *