Camelia a postat pe blogul ei un articol în care împărtășea cu noi 5 lucruri pe care le-a făcut pentru prima dată în 2016. Mi s-a părut un subiect foarte interesant și chiar m-a făcut și pe mine să mă gândesc la lucrurile pe care le-am făcut în premieră anul trecut, și pentru că mi-am dat seama că nu au fost așa puține cum credeam, m-am decis să le împărtășesc cu voi. În plus, vă provoc și pe voi să îmi scrieți în comentarii cel puțin un lucru nou pe care l-ați făcut în 2016!

Am învățat să merg pe bicicletă și îmi place la nebunie! Ba chiar am și participat la două marșuri în București.

  1. Am urcat pe stânci. Vara trecută, în vacanța în Grecia mi-am descoperit iubirea pentru mersul pe munte, așa că împreună cu Scarlat am început să cucerim cele mai înalte puncte de pe insula pe care eram noi (Aegina) și de pe cea mai apropiată (Moni).

Am învățat să editez video-uri singură, un lucru pe care mi-l doream foarte mult. De fapt, Denisa m-a învățat și s-a ținut de capul meu pentru că mie mi se părea fizică cuantică. Este frumos să ai în jurul tău astfel de oameni care se dau peste cap numai să te ajute să îți îndeplinești o dorință.

Anul acesta am început să alerg și am făcut primele flotări. Flotări din alea adevărate cum fac băieții.

Anul acesta am avut câteva proiecte pe make-up cu Oriflame. Cu această ocazie am descoperit că îmi place să susțin workshopuri de machiaj și se pare că și publicul mă place. Poate voi dezvolta niște proiecte în această direcție. Ce părere aveți?

So, voi ce ați făcut nou în 2016?

Comments

comments