Supranumită Prima Doamnă a unghiilor naturale, Jessica Vartoughian – fondatoarea brandului Jessica Cosmetics, a plecat din România în 1962 când avea doar 16 ani.

Voia să devină psiholog, dar a fost nevoită să renunțe la acest vis și să muncească de la o vârstă fragedă. Domeniul de beauty căpăta amploare și a ajuns să facă școala de manichiură pentru că era cel mai scurt curs în urma căruia putea obține o diploma cu care putea să profeseze.

A lansat primul produs la vârsta de 23 de ani, prima celebritate care și-a lăsat mâinile în grija Jessicăi a fost Lucille Balle (protagonista serialului I Love Lucy, foarte popular în anii 60), a patentat un transplant de unghii și în timpul mandatului președintelui Reagan, Jessica mergea o data la două săptămâni la Casa Albă pentru a face manichiura cuplului prezidențial. WOW!

Printre clienții săi s-au numărat Prințesa Diana, Demi Moore, Madonna, Jodie Foster și toate numele marcante de la Hollywood.

Am avut ocazia să o revăd pe Jessica vara trecută, la invitația Cătălinei Stoica (best nail expert in Ro) care acum este un ambasador al Jessicăi. Cătălina este un specialist pe care eu îl admir foarte tare, așa că nu mă miră deloc faptul că însăși Jessica Vartoughian a ales-o pe ea dintre atâția specialiști la nivel mondial, să o reprezinte și să îi ducă tehnica mai departe.

Dar vă invit să descoperiți o parte dintre poveștile fascinante care i-au compus viața în video-ul de mai jos. Fiecare întâlnire cu Jessica este îmi dă un boost de încredere că pasiunea te poate duce acolo unde nici nu visezi. O adevărată inspirație, o putere extraordinară.

Video by Osiris Film

Comments

comments