Nu știu dacă sunteți la curent cu aceste vești, dar începând de săptămâna trecută am dat drumul unei serii de video-uri pe canalul meu de #YouTube în care vă arăt o parte dintre exercițiile pe care eu le fac la sală și care m-au ajutat să slăbesc. Am ales exerciții simple, pe care să le puteți face și voi acasă fără a avea nevoie de prea mult spațiu sau accesorii.

În primul video pe care l-am postat duminică 19 noiembrie, v-am arătat 3 exerciții pentru brațe și cum să le executați corect astfel încât să fie eficiente și să nu puneți presiune pe articulații sau coloană. Video-ul îl puteți vedea mai jos, dar vă rog să mergeți și pe canalul meu de Youtube și să vă abonați. Dacă sunteți abonați, veți primi o notificare de fiecare data când postez ceva și dacă vreți să fiți la current cu ce mai postez eu, asta trebuie să faceți pentru că nu voi posta de fiecare data și pe blog.

În al doiea video, cel postat duminică 26 noiembrie, v-am arătat 4 tipuri de genuflexiuni și cum să le executați corect. Degeaba facem exerciții, dacă nu le facem corect pentru că riscăm să facem mai mult rău decât bine. Genuflexiunile sunt exercițiile mele preferate pentru că rezultatele se văd destul de rapid: picioarele devin mai tonifiate, fundul mai ridicat și mai bombat și îți crește și rezistența.

Mai jos poți să vezi video-ul. Nu uitați să dați un like sau un share dacă v-a plăcut.

Pentru săptămâna viitoare v-am pregătit deja un video cu o serie de 4 exerciții pentru mușchii spatelui, triceps și deltoid. Aceste exerciții sunt recomandate tuturor pentru întărirea musculaturii spatelui. Pe mine m-au ajutat în procesul de refacere cu după criza de hernie de disc.

Dacă aveți idei de exerciții sau tipuri de antrenamente pe care vreți să le vedeți pe canalul meu, nu ezitați sa comentați și să îmi spuneți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *