În august se vor împlini patru ani de când port extensii de gene fir cu fir. În acești patru ani am făcut mici pauze, dar nu din cauză că era nevoie sau că am rămas fără gene (cum aud că se plâng foarte multe femei), ci pentru că ori am avut problema cu spatele (în 2015), ori am avut un proiect pe make-up unde trebuia să folosesc mascara, ori am fost la cursul de machiaj de la Londra. În oricare dintre cazuri, motivația nu a avut legătura cu starea genelor mele.

Raluca Popescu este stilista la care merg regulat să îmi pună extensiile de gene. Ea a fost trainerul Xtreme Lashes România pentru mulți ani, iar din mâinile ei au ieșit foarte mulți stiliști care astăzi profesează în domeniu. Știți că îmi place să am parte de cele mai bune servicii, așa că încă de la început am ales cel mai bun brand de extensii și cel mai bun stilist. Iar alegerea s-a dovedit a fi într-adevăr cea mai bună pentru că în aproape patru ani nu am întâmpinat nicio problemă: nu am avut alergii, nu mi-au căzut genele, nu am avut niciun fel de disconfort și întotdeauna am avut parte de cele mai frumoase tipuri de design personalizate și cele mai admirate extensii. Nu exagerez, sunt foarte mulțumită și de aceea nu am avut curiozitatea până acum să merg la alt stilist.

Am pregătit pentru voi împreună cu Raluca un video în care vă arătăm pas cu pas aplicarea extensiilor, iar eu i-am adresat Ralucăi toate întrebările pe care le-am primit de la voi de-a lungul anilor, așa că în video sigur găsiți răspunsuri la întrebările voastre.

Ca un sfat general, atunci când vă decideți să vă puneți extensii de gene, este foarte important să întrebați stilistul la care urmează să mergeți următoarele lucruri:

  • cât costă serviciul – dacă este prea ieftin înseamnă că folosește produse de slabă calitate și că nu stăpânește tehnica foarte bine.
  • ce branduri folosește – personal, aș evita brandurile rusești/moldovenești (dar este doar o recomandare personală).
  • cât durează aplicarea unui set nou – nu trebuie să dureze mai mult de o oră și jumătate, maxim două la tehnica 1D și 2D. Dacă durează mai mult, aveți de-a face cu un începător sau cu un stilist nu foarte priceput.
  • cât de des trebuie să mergi la retuș – dacă îți spune că poți merge la retuș după 4-6 săptămâni fugi mâncând pământul. În câteva luni vei rămâne fără gene sigur. Tehnica este una greșită și înseamnă că îți aplică extensia pe pleoapă. Extensia trebuie lipită pe geana naturală ajunsă la maturitate la o distanță de 1-2mm de rădăcină. Extensia urmează să cadă odată cu geana naturală care se regenerează la fiecare 29-32 de zile. De aceea nu se aplică extensii pe genele pui. Dar Raluca vă explică mai bine acest lucru în video-ul de mai jos.

Înainte să vă dezvălui surpriza pe care v-am pregătit-o împreună cu Raluca, vă rog să vă abonați la canalul meu de YouTube deoarece pentru mine contează foarte mult să fim o comunitate și acolo, și mă motivează să fac astfel de video-uri la care editarea durează și 12 ore!

Raluca Popescu este unul dintre cei mai apreciați stiliști de extensii de gene din România și tocmai de aceea acceptă cliente noi doar pe bază de recomandare. Însă avem o surpriză pentru cititoarele blogului meu, și toate cele care se vor programa în luna iunie la Raluca pentru aplicarea unui set nou de extensii de gene și îi vor spune că vin din partea mea, vor beneficia și de o reducere substanțială la aplicarea setului nou, adică veți plăti 300 lei în loc de 350 lei (setul simplu) sau 370 lei (setul 2D).

Nu uitați să dați LIKE paginii de Facebook a Ralucăi și să vă programați la numărul de telefon: 0721.995.755

 

Vă invit să citiți și articolul Mi-am pus extensii de gene fir cu fir Xtreme Lashes.

 

 

Comments

comments