Ca make-up artist am fost pusă de foarte multe ori față în față (la ședințe foto) cu modele care nu aveau sprâncenele pensate sau stilizate, dar care nu doreau să fie pensate. Ba chiar de cele mai multe ori nu era recomandat să le pensez pe loc pentru că s-ar fi iritat și asta ar fi afectat rezultatul final. Au fost de asemenea, momente în care mi-aș fi dorit să am la mine un mic trimmer cu care să rezolv în doi timpi și trei mișcări problema părului nedorit, și nu mă refer doar la zona sprâncenelor. Suntem oameni și este firesc să avem păr pe corp, așa că acest subiect nu trebuie să ne streseze prea tare, mai ales că avem o mare varietate de soluții la îndemână. 

Despre Veet Sensitive Precision™

Lansarea noului produs pentru îndepărtarea părului nedorit de pe zonele sensibile Veet Sensitive Precision™ m-a entuziasmat din două motive: primul ar fi că aveam mare nevoie de un astfel de produs în trusa mea de make-up artist, și al doilea pentru că nu-mi place să mă pensez. Pielea mea este foarte sensibilă și mă doare foarte tare când mă pensez.

Trimmer-ul electric Veet Sensitive Precision™ este un dispozitiv foarte ușor de folosit care are mai multe capete și accesorii pe care le poți schimba în funcție de zona în care îl folosești și efectul pe care îți dorești să-l obții. Poți folosi Veet Sensitive Precision™ pentru a îndepărta părul din zonele faciale mici (din zona sprâncenelor sau a buzei superioare, spre exemplu) sau de pe corp (axilă, bikini etc).

Avantajul noului trimmer de la VEET este că poate fi folosit oriunde pentru că se folosește pe pielea uscată, funcționează pe baterii și nu depinzi de o priză, nu irită pielea și obții rezultatele dorite foarte rapid. Trebuie să nu confundați trimmer-ul cu lama de ras pentru că lamele nu au contact direct cu pielea, așa că nu există riscul să vă răniți.

Pachetul Veet Sensitive Precision™ conține mai multe accesorii care permit o conturare și stilizare precisă și în video-ul pe care l-am făcut mai jos veți vedea cum le putem folosi. În pachet primiți și baterie, o periuță pentru curățare și un săculeț în care să puneți dispozitivul și accesoriile sale atunci când călătoriți. Cele două capete albe se schimbă foarte ușor și sunt pentru zone mici şi delicate ale corpului – unul pentru sprâncene şi zonele faciale și unul pentru bikini și axile, un pieptene care poate uniformiza două tipuri de lungimi ale firului de păr – 2 sau 4 mm (acesta este pentru sprâncene) și un pieptene pentru firele de păr din zona liniei bikinilor dacă vreți doar să scurtați și nu să îndepărtați părul în totalitate.

Recomandări personale

Nu știu dacă ați observat și voi același lucru, dar eu când plec în vacanță parca îmi cresc mai repede sprâncenele și unghiile. Iar în vacanță numai de pensat nu-mi arde mie. Un astfel de trimmer mi se pare o soluție foarte bună. Dacă ar fi după mine nu m-aș pensa deloc, dar cum iubesc sprâncenele stilizate, trebuie să găsesc cumva o soluție.

Înainte să folosiți Veet Sensitive Precision™ vă recomand să curățați și să uscați foarte bine pielea. Aveți grijă să faceți mișcări scurte pentru a nu îndepărta mai mult păr decât vă doriți sau să vă stricați forma sprâncenelor din neatenție. Acest dispozitiv poate fi curățat foarte ușor cu periuța din dotare, iar dacă îl introduceți în trusa de make-up artist să știți că îl puteți dezinfecta cu alcool izopropilic.

Înainte de a folosi Veet Sensitive Precision

Concluzii finale despre Veet Sensitive Precision™

  • este simplu și rapid de folosit oriunde și oricând.
  • este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă.
  • poate fi transportat foarte ușor cu toate accesoriile în săculeţul protector.
  • se poate folosi atât pe corp, cât și pe față.
  • se curăță și se dezinfectează ușor.

Trimmer-ul Veet Sensitive Precision™ poate fi achiziționat de pe EMAG.ro*.

Disclaimer: Link-ul de mai sus face trimitere către shop-ul online eMAG. Achiziționarea produsului de pe eMAG este doar o recomandare și puteți cumpăra de unde doriți acest produs.

Comments

comments