Avem tendinţa de a ne privi în oglindă şi a ne transforma în cei mai duri critici ai noştri. Tânjim după validare din partea celorlalţi, dar noi nu ne oferim niciun pic de credit. Ne-am dori complimente din partea unui bărbat, dar noi singure ne auto-persiflăm. Nu ne cunoaştem cu adevărat nici valoarea, şi nici potenţialul. Mai surprinde pe cineva că şi în iubire şi în prietenii, oferim mai mult decât primim?
Întrucât scenariul de mai sus ne este foarte cunoscut şi l-am trăit prin prisma propriei experienţe, noi, fondatoarele acestui workshop, Ioana Dumitrache şi Bianca Nuţu, avem convingerea că te putem ajuta să te pui pe primul loc în viaţa ta şi să ai relaţii mai împlinite.
Nu. Nu e un workshop despre relaţii, ci despre felul în care te vezi în oglindă. Poate nu te-ai gândit niciodată la asta, dar relaţiile tale decurg în funcţie de etichetele pe care ţi le atribui. Prea grasă, prea slabă, prea mică de înălţime, prea comună sunt cuvintele care îţi dictează fericirea într-o relaţie.

Cum vi se pare conceptul nostru? Nu vrem să dezvăluim prea multe, dar vă asigurăm că v-am pregătit un workshop transformațional cum nu s-a mai făcut în România. Nu veți asculta povești motivaționale, ci vă invităm și vă provocăm să vă întâlniți cu sinele vostru real, vom face exerciții care să vă ajute să identificați măștile pe care le purtați și vă oferim instrumente de lucru eficiente pentru a le îndepărta și pe care le veți putea utiliza și singure acasă.

Pe Bianca cu siguranță deja o cunoașteți din poveștile mele, dar dacă numele ei încă nu vă sună cunoscut vreau doar să vă povestesc rapid cum a intrat în viața mea. Sau mai bine zis, cum am reușit să o atrag în viața mea. Eram încă în facultate, aveam deja blogul meu frumusețe și eram o mare devoratoare de reviste glossy. Visam să scriu și eu într-o zi pentru o revistă, așa că lună de lună cumpăram toate revistele pe care nu doar că le citeam, ci le studiam. Mă concentram în special pe cele despre beauty și, recunosc, scriitura Biancăi era prefereta mea. Mereu croșeta câte o poveste fascinantă în jurul subiectelor sale, indiferent de cât de banale erau. Câțiva ani mai târziu m-a abordat la un eveniment, mi-a spus că îi place blogul meu și că este în căutarea unui intern la revista The ONE by Andreea Esca și m-a intrebat dacă nu cumva vreau să lucrez cu ea. Nu doar că știa că exist, dar voia să facem echipă. Și de atunci mi-a devenit una dintre cele mai apropiate persoane. Mi-a influențat mult evoluția personală și profesională, așa că vreau să o cunoașteți și voi pentru că este persoana potrivită alături de care să începeți și voi această călătorie.

Cine este Bianca Nuțu?

Cu o experienţă de peste 12 ani în industria revistelor glossy, Bianca Nuţu este beauty writer la revista A list Magazine by Andreea Esca şi Intuitive Guide.
Ştie mai bine decât oricine cât de mult ne influenţează şi ne rănesc părerile şi presiunea celorlalţi legat de felul în care arătăm sau cum ar trebui să arătăm.
Super puterea Biancăi este să vadă potenţialul din tine, dincolo de aspectul fizic, şi apare în viaţa ta cu un scop precis: să-ţi dinamiteze zona de confort, să te ajute să te desprinzi de trecut şi te susţine să faci schimbările pe care ţi le doreai de multă vreme, dar nu ai avut curaj şi motivaţie să te ţii de ele.
Pasionată de astrologie, tarot şi de Human Design, Bianca foloseşte un sistem elaborat, care îţi analizează data naşterii, locul şi ora. Practic, în urma unei întâniri cu ea, ai parte de o citire a EU-lui. Chiar dacă e un concept nou şi sună sofisticat, în realitate, poate descifra cine eşti cu adevărat în acest moment, cine erai predestinat să fii şi ce soluţii ai pentru a obţine ce îţi doreşti.  

Ce ai de câştigat dacă participi la workshop-ul Cum îţi influenţează relaţiile felul în care arăţi şi cum îţi vindeci neîncrederea în tine

  • Te vei privi cu alţi ochi. După ani în care te-ai judecat, te-ai învinovăţit şi ai fost copleşită de ruşine, una dintre cele mai mari realizări va fi să schimbi felul în care te priveşti. Schimbând felul în care te priveşti şi eliberându-te de etichetele pe care ţi le-ai atribuit, totul în jurul tău se va schimba. Cum e posibil, te vei convinge la workshop. 
  • Vei face paşi importanţi în relaţia cu tine. Spune-ne cât te iubeşti ca să îţi spunem cât te iubesc ceilalţi. Obiectivul nostru este să te ajutăm să te „îndrăgosteşti” de tine. Iubirea celorlalţi e direct proporţională cu iubirea ta faţă de tine.
  • Te vei împrieteni cu criticul tău interior, vocea aceea răutăcioasă, care mereu are ceva de comentat la adresa ta.
  • Vei afla ce îl atrage cu adevărat pe un bărbat la o femeie şi cum poţi să atragi partenerul potrivit.
  • Vei primi instrumente precise, care să îţi fie de folos pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine şi a te simţi cu adevărat bine în pielea ta.
  • Vei primi o mini citire a Eu-ului, în funcţie de data, ora şi locul tău de naştere, care îţi va dezvălui profilul tău emoţional şi tipul de relaţie care ţi s-ar potrivi.
  • Vei intra într-o comunitate privată, unde vei avea acces la informaţii care te vor ajuta să îţi vindeci credinţele limitative şi neîncrederea în tine.
  • Îţi vei forma cercul tău de încredere, format din femei puternice, unite şi pregătite să te susţină în îndeplinirea oricărui obiectiv ţi-ai propune
  • Ai putea câştiga o pereche de pantofi MOONE x IOANA DUMITRACHE în urma unei tombole.

Când are loc workshop-ul?
București: 21 septembrie 2019 la Grey Matter Hub
Iași: 5 octombrie 2019 (locul urmează să fie anunțat)
Cluj: 9 noiembrie 2019 (locul urmează să fie anunțat)

Cost: 300 lei (early bird tickets: 250 lei dacă vă înscrieți până la data de 9 septembrie pentru București, 15 septembrie pentru Iași și 1 octombrie pentru Cluj).

Durata workshop-ului: 4h

Înscrierile se fac la adresa de email ioana.dumitrache@gmail.com, iar locul este rezervat numai după achitarea taxei de participare.

Când vorbeste unul dintre cei mai reputați chirurgi plasticieni Bianca și Ioana ascultă cu atenție.

Comments

comments