Dragilor de multă vreme mă gândesc la acest eveniment pe care l-am gândit ca o întâlnire informală de socializare. Vreau să vă cunosc, vreau să stau de vorbă cu voi și vreau să ne relaxăm puțin în locul în care eu mă relaxez de obicei, adică la Premier Palace Spa (Bulevardul Ghencea, Nr.134).
Nu vă speriați, nu trebuie să vă luați costumele de baie la voi, ci veniți îmbrăcate comod, în ceva în care vă simțiți voi bine pentru că ne vom întâlni într-o sală frumoasă unde doar vom sta de vorbă. Bineînțeles, cine dorește să viziteze spa-ul o poate face. Și ar fi păcat să nu faceți un mic tur, mai ales că cei de la Premier v-au pregătit niște surprize.

Nu vreau să vă faceți griji de ținute, coafură sau machiaj. Vreau să vă simțiți bine, să vă relaxați dacă veniți direct de la muncă sau facultate pentru a vă încheia seara frumos.

Am pregătit pentru voi și câteva surprize din partea brandurilor mele preferate: Moone, Bioderma, Benefit, Givenchy, Lo Spaccio & altele.

Veți putea proba pantofii MOONE și vedea o parte din colecția mea de haine lansată împreună cu Lo Spaccio.

Iar prietenii de la Fun Photo Booth ne vor asigura niște amintiri foarte frumoase cu cabina lor foto!

De asemenea, ne vom răsfăța cu deserturi sănătoase și delicioase de la Vegan Worldwide. Știți că sunt prăjiturile mele preferate (se găsesc în Carrefour la secțiunea de produse congelate)!

Abia aștept să vă întâlnesc, să vă cunosc și să vă răspund la orice întrebare legată de beauty, slăbit, motivație, fashion, antreprenoriat sau orice alte subiecte doriți voi să abordăm.

Întâlnirea are loc pe 8 octombrie între orele 19:00 și 21:00 la Premier Palace Spa (puteți ajunge la orice oră, nu vă faceți probleme că nu trebui să semnați condica, însă cu mențiunea că pe la 20:00 voi face o tombola prin care voi oferi premiile – și avem ceva premii de oferit!).

Oricine este binevenit, așa că luați-vă prietenele cu voi dacă nu vreți să veniți singure. Singura rugăminte este să completați acest formular pentru a ști eu estimativ câte prăjituri și câtă cafea să pregătesc. Sau poate prosecco? 😀

Abia aștept să vă întâlnesc!

Cu drag,

Ioana

Comments

comments