Dragile mele vecine din Drumul Taberei și nu numai, m-am gândit ca pe data de 17 noiembrie 2018 să vă dau întâlnire pentru un workshop de automachiaj într-un loc foarte simpatic și primitor. Așa cum vă povesteam și cu câteva luni în urmă, am descoperit că Centrul Comercial Drumul Taberelor (unde se alfă și hypermarketul Auchan) a trecut prin niște schimbări frumoase atât la nivel fizic (pentru că spațiul este mult mai vesel și colorat), cât și la nivel conceptual pentru că se distinge de alte centre comerciale prin misiunea sa de a oferi clienților săi și locuitorilor din cartier un spațiu mult mai prietenos pentru petrecerea unui timp liber de calitate. Astfel, chiar în inima cartierului a fost creată  o zonă complet nouă pentru luat masa în oraș împreună cu familia și prietenii (un food court dotat cu loc de joacă ce se poate transforma în scenă și unde au loc deja evenimente tematice și foarte apreciate de copii și de către adulți), iar prin activitățile organizate membrii comunității beneficiază și de o platformă de activare civică urbană unde se pot organiza activități ce pot înlătura barierele dintre oameni. 


În plus, pe lângă food court-ul colorat, biblioteca gratuită, centrul de wellness și magazinele variate, Centrul Comercial Drumul Taberelor sărbătorește această schimbare frumoasă printr-o serie de evenimente tematice care răspund dorințelor și nevoilor comunității din cartier. Evenimentele au loc în fiecare sămbătă începând cu 20 octombrie și până pe 8 decembrie, așa că eu vă sfătuiesc să consultați calendarul de aici pentru a nu rata activitățile care vă interesează.

Sâmbăta de 17 noiembrie este dedicată frumuseții, așa că alături de gazda noastră Centrul Comercial Drumul Taberelor vă invit să petrecem împreună 2 ore în cadrul cărora să învățăm cele mai importante etape ale unui machiaj bine realizat. Participarea la workshop este gratuită, așa că voi trebuie să veniți încărcate doar cu voie bună și multe multe întrebări.

Bineînțeles că eu am pregătit deja pentru voi cele mai interesante trucuri și o listă de produse care fac magie așa că mai am nevoie doar de un model (sau poate două) pe care să fac demonstrația. 

Așadar, dacă ți-ar plăcea să fii modelul meu la workshop-ul de pe 17 noiembrie ora 13:00, te rog să completezi acest formular, iar eu te voi contacta cu rugamintea să îmi fii model în ziua respectivă.
Participarea nu este condiționată de completarea acestui formular, dar mi-ar plăcea să îmi lăsați un comentariu la acest articol și să îmi spuneți dacă vreți să participați. Mie mi-ar plăcea tare să ne cunoaștem și să mă împrietenesc cu o parte dintre vecinele mele pentru că sunt sigură că ne vom mai întâlni la cumpărături sau la una dintre activitățile civice organizate de Centrul Comercial Drumul Taberelor pentru comunitate. Ar fi frumos să ne implicăm împreună!

Pentru mai multe detalii despre workshop vă invit să urmăriți și pagina de Facebook Drumul Taberelor.

 

Comments

comments