New year, new me. Asta aud foarte des în ultima perioadă, mai ales în această parte a anului. Și nu este un lucru rău, ba din contră consider că este un prilej minunat de a face acele schimbări pe care ni le doream de mult timp și cred că trebuie să profităm de tot entuziasmul și energia pe care le avem la început de an.

Tocmai din acest motiv vreau să vă anunț că Iulian Dinu, antrenorul meu și omul care m-a ajutat să scap de peste 35 kg, lansează un program unic în România care se concentrează pe slăbirea rapidă și eficientă, remodelarea corporală armonioasă și însușirea unui stil de viață sănătos ce poate fi susținut și în afara sălii de sport.

 ioana dumitrache slabit diferenta

Așadar, vă prezint Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu – cel mai complex și mai rapid program de slăbire și remodelare corporală existent pe piața din România. Acest program este rezultatul celor aproape 10 ani de experință în care Iulian Dinu a activat ca antrenor personal și preparator fizic pentru sportivi de performanță.

Ce presupune mai exact programul Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu?

Este un program bazat pe antrenamente de grup, de două ori pe săptămână (lunea și joia de la ora 20:30), sesiuni de coaching pentru menținerea motivație (Iulian are darul de a motiva oamenii),workshopuri de nutriție și sesiuni de măsuratori specializate.

Antrenamentele vor avea loc la Social Gym (lângă stația de metrou Timpuri noi) iar eu voi participa alături de voi, așa căa abia aștept să ne cunoaștem și să ne distrăm împreună!

SlimFit Solution Program by Iulian Dinu

Programul de antrenamente de grup este alternat cu sesiuni de coaching personalizat, workshop-uri de nutriție susținute de către un medic nutriționist specialist în boli metabolice și sesiuni de măsurători periodice:

–        8 ședințe antrenament (1,5 h /ședința)

–        1 workshop Nutriție – sustinut de un medic nutriționist

–        1 sedinta măsurători profesionale înainte de începerea programului

–        1 ședință de coaching 1 to 1 cu Iulian Dinu

În plus, cei care se înscriu în acest program primesc GRATUIT următoarele bonusuri:

 1. broșură de nutriție și antrenamente.
 2. listă cu alimente permise și nepermise în procesul de slăbire.
 3. o ședință de couching de grup
 4. un tricou personalizat
 5. cadouri surpriză

“De-a lungul carierei mele am creat sute de programe de antrenamente personalizate pentru clienții mei și împreună am reușit întotdeauna să atingem rezultatele dorite. Din acest motiv am reușit să identific care sunt acele combinații de exerciții care asigură întotdeauna succesul. Slim & Fit Solution Program este un program complex ce combină mai multe tipuri de exerciții și activități în sala de sport, dar care în același timp sprijină clientul să își însușească o serie nouă de obiceiuri sănătoase. Focusul nostru este îndrumarea spre un stil de viață sănătos ce poate fi susținut și în afara sălii de sport.„ a declarat Iulian Dinu.

 slabit ioana dumitrache

Programul Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu durează 3 luni, dar participarea nu este condiționată de achiziționarea unui pachet full.

Oferta Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu:

Preț program 3 luni:  1350 lei

Preț program 2 luni:  900 lei

Preț program 1 lună:  500 lei

 

Ce îți promite?

–        Că vei avea rezultate rapide.

–        Că te vom ajuta să înveți să îți hrănești sănătos corpul pentru a slăbi și pentru a avea energie pentru a susține activitățile de zi cu zi.

–        Că sportul va deveni activitatea ta preferată.

–        Că te vei distra.

–        Că vei avea mai multă energie decât ai avut vreodată.

SlimFit Solution Program by Iulian Dinu

SURPRIZĂ pentru cititorii blogului meu: primele 5 persoane care se înscriu până pe 17 ianuarie 2017 vor beneficia de 20% reducere din prețul programului pe 3 luni. Adică vor plăti 1080 lei în loc de 1350 lei (se poate plăti în 2 rate).

Ce trebuie să faceți? Sunați la numărul 0720 239 389 și spuneți că vreți să beneficiați de reducerea specială de 20% oferită cititorilor mei.

Grăbiți-vă pentru locurile sunt limitate (maxim 20 de persoane in program).

Comentariile la 5 despre “Vă invit să vă înscrieți în cel mai rapid și eficient program de slăbit și remodelare corporală: Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu + SURPRIZĂ

 1. Rox Mihaica spune:

  Ce veste minunata mi-ai dat! De mult imi doream sa lucrez cu Iulian si sa fac antrenamente cu tine. Yupii!

 2. Maria Ianos spune:

  Mult succes Ioana si Iulian! sunt sigura ca programul vostru va avea succes. din pacate eu nu stau in Bucuresti, dar ar fi frumos sa veniti si in Cluj!

 3. Adina spune:

  Suna foarte bine, dar il asteptam si in sectorul2 🙂

 4. Valentina spune:

  Cele 8 sedinte de antrenament se fac cu Iulian Dinu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *