Iubesc lenjeria modelatoare și o port mereu pe sub rochii sau fuste mulate. Și nu sunt singura! Toate celebritățile poartă nu doar pe covorul roșu, ci și pe sub ținutele de zi cu zi celebrele spanx. De la Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce, Eva Longoria la Ashley Graham sau chiar Oprah, toate femeile care simt nevoia de puțină susținere fac asta și nu se jenează să recunoască.

Așa că acum că am stabilit că nu este un subiect tabu, haideți să vă arăt de unde puteți să vă comandați astfel de piese care să vă facă sa vă simțiți mai bine în anumite ținute.

Glittio.ro – acesta este un site pe care l-am descoperit astăzi printr-o reclamă pe Facebook și nu am mai stat pe gânduri și mi-am comandat imediat modelul de mai jos. Abia aștept să îmi ajungă comanda!

 

Pe Fashiondays  am găsit niște rochii modelatoare asemănătoare cu cea pe care o port eu de obicei.

De asemenea, pe Astratex și pe Fashionup am găsit multe modele de pantaloni, colanți înalți body și multe alte variante la prețuri foarte accesibile, iar pe Zoot.ro am găsit fix modelul de rochie pe care îl folosesc eu și pe care l-am purtat cu rochia din poza de mai jos.

l

Comments

comments