Eu și prietena mea Raluca avem o tradiție ca la fiecare sfârșit de an să găsim un local unde ne simțim bine, să ne așezăm frumos la o cafea bună și să ne uităm peste obiectivele pe care ni le-am pus pe listă pentru anul respectiv, să vedem ce am reușit să îndeplinim și ce nu, și să ne întocmim liste cu obiective pentru anul următor. Este un exercițiu bun pentru a observa cum evoluezi, cum te organizezi, cum ți se schimbă dorințele sau cum pui unele mai vechi și pe lista pentru anul nou.

Astăzi m-am decis să împărtășesc o parte dintre obiectivele mele cu voi și sper ca articolul meu să vă inspire și să vă ajute să vă clarificați care sunt lucrurile cele mai importante pentru voi pe care doriți să le realizați în 2018.

1. Vreau să fiu sinceră cu mine – Știu că sună ciudat, dar dacă stăm bine să ne gândim sunt momente în care uneori ți-e rușine să recunoști față de tine sau față de alte persoane motivele pentru care faci sau nu faci un lucru. De asemenea, sunt momente în care de teamă sa nu fii judecat renunți la anumite plăceri. Mie mi se mai întâmplă să nu pot lua anumite decizii. Instincul îmi spune spune ceva, dar cu toate astea sunt incapabilă să spun cu voce tare ce doresc. Acestea sunt momentele în care îmi doresc să fiu sinceră cu mine și să am puterea să iau deciziile pe care le doresc indiferent de context.

2. Vreau să continui #MyBodyJourney – chiar dacă sunt foarte mulțumită de rezultatele mele de până acum și de toate schimbările benefice pe care le-am făcut în viața mea, simt că mai am de învățat, de luptat și că pot face aceste lucruri. Mă gândesc să scriu și un material despre SOPC care sunt sigură că va ajuta multe femei, cărora la fel ca mine le este foarte greu să slăbească.

3. Vreau să citesc cel puțin două cărți pe lună de mică mama mi-a cultivat plăcerea pentru lectură, iar asta m-a ajutat foarte mult să îmi dezvolt limbajul. În plus, am observat că atunci când citesc mai mult, am inspirație și scriu mai mult pe blog. Ca să nu mai adaug că dorm mult mai bine. Astăzi este 16 ianuarie și deja am citit Cianură pentru un surâs și sunt la jumătatea volumului 1 din Conversații cu Dumnezeu. Până acum îmi place că mă țin de treabă. Să mă mai trageți și voi de mânecă și să mă mai întrebați ce am mai citit. Doar așa, de control!

4. Vreau să fac mai multe poze poze cu mine, și nu doar banalele selfie-uri, ci fotografii în tot felul de ipostaze, fotografii-amintiri (cum îmi place mie să le spun). Fotografia a apărut ca să imortalizeze un moment de care vrei să îți mai amintești, așa că am de gând să ies din zona mea de confort și să mă las mai des pe mâinile oamenilor talentați de la The Bucharests care mereu au reușit să vadă dincolo de aparențe și scoată în evidență ce este mai frumos. Îmi amintesc când am făcut primele poze acum aproape 3 ani pentru primul meu plus size outfit post că eram extrem de timidă. La început nu m-am simțit chiar confortabil, dar am primit o energie bună din partea fotografului și asta m-a ajutat să fiu relaxată. Întotdeauna au ieșit niște fotografii demențiale și mereu peste așteptările mele.

Așa că anul acesta vreau să fac mai multe fotografii și mai …altfel. Să nu îmi fie teamă de ce ar trebui și nu ar trebui să se vadă, de ce ar putea spune unii sau alții sau de standardele de frumusețe care, după cum am dovedit în ultimii ani, au devenit ultima mea grijă.

the bucharest’s

Și cred că și aici am făcut deja primul pas cu fotografiile din acest articol. Acesta a fost un shooting ad-hoc pentru care nici măcar nu eram pregătită, dar dacă tot eram la studio și Miruna avea chef de poze, am zis de ce nu? Mă simt în largul meu când fac poze cu ea, cu Oana ori cu Bogdan. Pe acestea le-am făcut cu Miruna, care mi-a fost colegă de facultate. Am făcut amândouă Facultatea de Științe Politice, dar eu am ajuns blogger și make-up artist, iar ea fotograf. Acum lucrăm împreună la multe proiecte și facem cu pasiune fix ce ne place. Așa că atunci când mi-a zis că bluza mea nu e fotogenică să o dau jos, am ascultat-o. Și nu regret că am facut-o, căci rezultatul este unul frumos. Voi ce părere aveți?

Așa că dacă aveți proiecte speciale de fimortalizat (foto sau video), vă sfătuiesc să vă uitați puțin pe site-ul lor. Iar cele care anul acesta sau în viitor au momentul acela magic numit nuntă și își doresc în loc de clasicul album cu poze să rămână cu niște fotografii care spun povești, să arunce un ochi pe site-ul LoveMadness.

5. Vreau să schimb look-ul blogului – de doi ani de zile vreau să fac asta și nu reușesc să mă țin de treabă. Dacă peste două luni blogul acesta nu arată altfel (preferabil mult mai bine), vă rog să mă trageți de mânecă. Mă bazez pe voi, da?

6. Vreau să dau drumul cursurilor de automachiaj – foarte multe dintre voi mi-ați scris că vreți să faceți cursuri în care să învățați cum să vă machiați de la mine. Și în ciuda faptului că am strcuturat deja două variante de curs (pe o zi sau pe două zile), încă nu m-am mobilizat să le lansez. Ce ziceți, vă tentează un curs de automachiaj cu mine în luna februarie?

Bineînțeles că lista mea este ceva mai lungă, dar cred că aceste obiective sunt realizabile și măsurabile, așa că mi s-a părut o idee bună să le împărtășescu cu voi. Voi ce obiective aveți pentru anul 2018?

Comments

comments