Acum șase ani eram o persoană sedentară care cântărea 120 de kilograme și care avea mari probleme la coloană. Nu-mi plăcea să fac mișcare pentru că mi-era greu, dar și pentru că mi-era rușine. Mă gândeam tot timpul că ceilalți vor râde de mine, că nu pot și că nu vreau să mă pun într-o situație penibilă. Nu călcasem niciodată într-o sală de sport și credeam că locul meu nu este acolo.

Dar situația de sănătate m-a forțat cumva să fac niște schimbări. Între momentul în care am făcut criza de spate care m-a ținut o lună în pat și momentul în care chiar am făcut o schimbare au trecut aproape 6 luni. Timp pe care îmi pare rău acum că l-am pierdut. Dar la momentul respectiv nu am știut de unde să o apuc. Eu am început cu pași mici: mai întâi am început să merg mai mult pe jos și mai puțin cu mașina, apoi am început să nu mai beau sucuri și să nu mai mânânc prăjeli, apoi am început să mânânc legume proaspete. După aproape o lună se vedea mici schimbări, dar nu suficient cât să mă motiveze. Aveam nevoie de mai mult. Aveam nevoie de îndrumare și de sprijin.

IMG 4232

Ideea este că atunci când pui energie în ceva Universul te susține. Îți susține efortul și se ajută, dar trebuie să faci și tu ceva. Așa că mi l-a trimis pe Iulian Dinu care este kinetoterapeut, preparator fizic și antrenor cu peste 12 ani experiență. Practic, era specialistul de care aveam eu nevoie ca să încep să fac mișcare, dar și recuperare fizică pentru coloană. Și iată că 6 ani mai târziu, deși mi-a fost recomandată operația, nu este nevoie să mă operez și sunt un om mult mai activ și mai fericit.

După 6 ani alături de Iulian Dinu, 40 de kg slabite, sute de km alergași și mii de ore petrecute în sala de sport vă pot spune care sunt cele două atuu-ri ale sale care m-au ajutat să nu renunț și să am rezultate: are darul de a motiva oamenii și talentul de a crea antrenamente inteligente care dau rezultate și pot fi adaptate oricărui om indiferent de condiția fizică și de sănătate cu care se confruntă. 

Ioana Dumitrache Iulian Dinu slabit

Să te eliberezi de kilogramele în plus, să te disciplinezi și să ajungi să ai mai multă încredere în tine nu este un proces simplu și liniar. Este greu, dar nu imposibil. Fluctuațiile de greutate sunt normale, iar pentru persoanele care deja au probleme de greutate este mult mai dificil să se mențină. Dar la fel, nu este imposibil. Și greutatea mea fluctuează și îmi este greu uneori să mă mențin, dar nu m-am mai întors de unde am plecat. Chiar dacă în unele momente am mai luat câteva kg în plus, nu au mai fost niciodată 40.

Între 2015 și 2017 am slăbit cu ajutorul lui Iulian 40 de kg și acum vreau să o fac din nou. Vreau să continui #MyBodyJourney și pentru un plus de motivație am născocit acest program. În 2015 mi-am asumat public angajamentul de a-mi schimba stilul de viață. În primul rând pentru pentru că voiam să documentez totul aici pe blog, dar și pentru că aveam nevoie de un imbold suplimentar de motivație. Și a funcționat! Ba mai mult, fără să îmi propun povestea mea a inspirat mii de oameni, ceea ce mi se pare minunat.

Așadar, acum am născocit acest program pentru că vreau s-o fac din nou și nu vreau să fiu singură. Vreau să mă înconjur cu doamne care doresc să aducă o schimbare bună în viețile lor. În plus, dacă îmi ating obiectivul mă voi premia cu un curs de Personal Trainer și voi începe să țin chiar eu clase de sport pentru doamne. Cred că menirea mea este să ajut la rândul meu oamenii, așa cum și eu am fost ajutată. Până atunci însă, ne bucurăm de îndrumarea lui Iulian Dinu.

IMG 4278

Pentru cine este acest program?

 • În primul rând este un program destinat doamnelor. Pentru persoanele minore este nevoie de acordul părinților. Facem mișcare pentru sănătate, nu acrobații complicate, dar aveți obligația să ne informați în privat de orice condiție de sănătate de care trebuie ținut cont.
 • Este pentru persoanele care s-au săturat să fie tot timpul la dietă și care vor să iasă din acest cerc vicios care nu le aduce rezultate, ci din contră le face rău.
 • Este pentru persoanele care vor să fie mai sănătoase și mai fericite. Nu contează că vrei să slăbești 40 de kg sau doar să faci mișcare ca să nu te mai doară spatele sau genunchii.
 • Este pentru persoanele care fac mișcare în mod regulat sau care nu au făcut niciodată.
 • Este pentru persoanele cărora le este rușine să meargă la sală. Aici vom crea un mediu sigur plin de empatie și susținere. 
 • Este pentru persoanele care își doresc să fie mai puternice fizic și pshihic.
 • Este pentru persoanele care vor să facă pace cu propriul corp și care vor să învețe să se iubească mai mult.
 • Este pentru persoanele care vor să se descopere și care vor să aibă mai mult curaj să arate lumii cum sunt de fapt.
Ioana dumitrache slabit

Vrem să vă ajutăm să descoperiți că mișcarea nu trebuie să fie o corvoadă și o pedeapsă pentru ce ați mâncat, ci o dovadă de iubire de sine și o celebrare a ceea ce poate face corpul vostru. 

Dacă vrei să te alături grupului nostru trebuie să îți iei un angajament pe cel puțin trei luni. Minunile nu se produc peste noapte, iar obiceiurile greșite repetate o viață întreagă nu pot fi corectate într-o clipită. Dar vă spun eu din proprie experiență că secretul constă în repetarea unor mici gesturi, dar esențiale. Le veți descoperi alături de noi!

Antrenamentele au loc luni și joi de la 19:30 la 20:30 la sala Fitness Academy Rahova (Calea Rahova nr. 201, chiar lângă Liberty Mall) și vă rog să veniți cu 10-15 minute mai devreme ca să aveți timp să vă schimbați. La 19:30 fix trebuie să fiți în sală gata echipate.

De ce aveți nevoie pentru antrenament?

 • pantaloni și tricou de sport
 • pantofi de sport (vă vom îndruma ce fel de încălțăminte este recomandată pentru a nu pune presiune pe articulații. de exemplu, tenișii gen Converse nu sunt buni pentru sport)
 • prosop și sticlă cu apă.

Locurile sunt limitate pentru că trebuie să ținem cont de normele de distanțare socială impuse de lege. Locul în grup va fi confirmat doar după achitarea primei rate. Și da, puteți plăti și în rate!

Programul începe pe 15 februarie 2021 și avem doar 15 locuri disponibile. 

Ce cuprinde programul:

 • 8 ședințe de antrenament adaptat condiției tale fizice și medicale pe lună (antrenamentul durează 1 oră). Nu trebuie să arătați într-un anumit fel sau să aveți vreo condiție fizică excepțională pentru a face parte din grup. Nu uitați că eu am hernie de disc, ligamente rupte la gleznă și un șold bușit și tot fac sport. 
 • abonament la sală inclus pentru ședințe suplimentare de cardio care vor ajuta la maximizarea rezultatelor. Puteți veni oricând vă permite programul, chiar și în weekend.
 • Măsurători profesionale o dată pe lună.
 • 1 workshop de coaching pentru stabilirea obiectivelor și găsirea motivației.
 • 1 workshop de nutriție care să vă ajute să ajutați dieta și să identificați obiceiurile proaste care trebuie înlocuite cu obiceiuri alimentare bune.
 • 1 workshop de stil de personal cu mine pentru redescoperirea feminității, a iubirii de sine și a stilului personal.
 • Fișă personalizată pentru monitorizarea evoluției.
 • Ghid de nutriție care să te ajute să îți construiești mese sănătoase în acord cu obiectivele tale.
 • Tricou personalizat pentru persoanele care achiziționează pachetul pe toate cele 3 luni.
 • Acces într-un grup de susținere exclusivist. Practic, veți face parte din cea mai cool gașcă de femei unde vom împărtăși multe informații utile: de la echipamente de sport, idei de mese și ținute, progres personal și exerciții de iubire de sine. 

Costul programului este de 2250 lei pentru 3 luni, dar dacă vă înscrieți până pe 11 februarie 2021 beneficiați de o REDUCERE de 33%, adică veți plăti doar 1500 lei pentru 3 luni. Și vestea bună este că puteți plăti în 3 rate de câte 500 lei în fiecare lună!

Costul programului este de 2250 lei pentru 3 luni, dar dacă vă înscrieți până pe 11 februarie 2021 beneficiați de o REDUCERE de 33%, adică veți plăti doar 1500 lei pentru 3 luni. Și vestea bună este că puteți plăti în 3 rate de câte 500 lei în fiecare lună!

Înscrierile se fac printr-un email la adresa office@iuliandinu.ro.

Abia aștept să începem!

Ioana Dumitrache Rochia Picasso Tatiana Litvinov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *