Antrenamentele au loc luni și joi de la 18:30 la 19:30 la sala Fitness Academy Rahova (Calea Rahova nr. 201, chiar lângă Liberty Mall) și te rog să vii cu 10-15 minute mai devreme ca să ai timp să te schimbi. La 18:30 fix începem!

Ce a însemnat de fapt pentru ele programul #MyBodyJourney SQUAD?

Programul #MyBodyJourneySQUAD nu este doar despre slăbit. Eu și Iulian Dinu l-am conceput ca pe un set de instrumente care să vă ajute să faceți schimbări în stilul vostru de viață astfel încât să vă simțiți mai bine din punct de vedere fizic și emoțional, să fiți mai puternice, să scăpați de durerile de spate, să dormiți mai bine și să vă relaxați mintea și corpul, dar să vă și remodelați silueta.

Ce mi s-a părut mie interesant pe parcursul celor trei luni petrecute cu prima grupă din program este că atât eu, cât și Iulian am avut de învățat de la participante.
Am întâlnit femei cu vârste cuprinse între 19 și 55 de ani, cu stiluri de viață total diferite și cu nevoi diversificate. A fost și pentru noi o provocare să găsim modalități prin care să oferim sprijin adevărat mamelor care lucrează sau care merg la serviciu, doamnelor care nu locuiesc în București, celor care locuiesc cu părinții și au o provocare în a mânca sănătos etc.

Abia în urma acestui program am realizat cât de provocate suntem noi femeile. Așa că, cu atât mai mult mă motivează determinarea și rezultatele lor. Le felicit pentru că au învățat să își seteze obiective realiste, că au avut propriile conștientizări și că ușor-ușor au început să le corecteze și că au perserverat și nu au renunțat!

MyBodyJourneySQUAD

Rezultate după 3 luni

Rezultatele sunt la fel de diverse precum grupul care s-a format:

 • toată lumea a slăbit între 3 și 10 kg în 2 luni
 • multe dintre doamne și-au remodelat siluetele și au scăzut câteva măsuri la haine
 • tonifiere
 • au început să doarmă mai bine și mai mult
 • s-au diminuat durerile de spate și de articulații
 • de exemplu, o doamnă a realizat că mânca 5 felii de pâine la o masă și acum a scăzut la 2 felii. Asta este un progres și un pas care aduce schimbări mari în timp.

Exemplele pot continua, dar vreau să vă invit alături de mine și de Iulian pentru că pe 31 mai 2021 începem o nouă grupă. Antrenamentele vor avea loc luni și joi de la ora 18:30 la sala Fitness Academy Rahova.

Pentru cine este acest program?

 • În primul rând este un program destinat doamnelor. Pentru persoanele minore este nevoie de acordul părinților. Facem mișcare pentru sănătate, nu acrobații complicate, dar aveți obligația să ne informați în privat de orice condiție de sănătate de care trebuie ținut cont.
 • Este pentru persoanele care s-au săturat să fie tot timpul la dietă și care vor să iasă din acest cerc vicios care nu le aduce rezultate, ci din contră le face rău.
 • Este pentru persoanele care vor să fie mai sănătoase și mai fericite. Nu contează că vrei să slăbești 40 de kg sau doar să faci mișcare ca să nu te mai doară spatele sau genunchii.
 • Este pentru persoanele care fac mișcare în mod regulat sau care nu au făcut niciodată.
 • Este pentru persoanele cărora le este rușine să meargă la sală. Aici vom crea un mediu sigur plin de empatie și susținere. 
 • Este pentru persoanele care își doresc să fie mai puternice fizic și pshihic.
 • Este pentru persoanele care vor să facă pace cu propriul corp și care vor să învețe să se iubească mai mult.
 • Este pentru persoanele care vor să se descopere și care vor să aibă mai mult curaj să arate lumii cum sunt de fapt.
Ioana dumitrache slabit

Vrem să vă ajutăm să descoperiți că mișcarea nu trebuie să fie o corvoadă și o pedeapsă pentru ce ați mâncat, ci o dovadă de iubire de sine și o celebrare a ceea ce poate face corpul vostru. 

Dacă vrei să te alături grupului nostru trebuie să îți iei un angajament pe cel puțin trei luni. Minunile nu se produc peste noapte, iar obiceiurile greșite repetate o viață întreagă nu pot fi corectate într-o clipită. Dar vă spun eu din proprie experiență că secretul constă în repetarea unor mici gesturi, dar esențiale. Le veți descoperi alături de noi!

Antrenamentele au loc luni și joi de la 18:30 la 19:30 la sala Fitness Academy Rahova (Calea Rahova nr. 201, chiar lângă Liberty Mall) și vă rog să veniți cu 10-15 minute mai devreme ca să aveți timp să vă schimbați. La 18:30 fix trebuie să fiți în sală gata echipate.

De ce aveți nevoie pentru antrenament?

 • pantaloni și tricou de sport
 • pantofi de sport (vă vom îndruma ce fel de încălțăminte este recomandată pentru a nu pune presiune pe articulații. de exemplu, tenișii gen Converse nu sunt buni pentru sport)
 • prosop și sticlă cu apă.

Locurile sunt limitate pentru că trebuie să ținem cont de normele de distanțare socială impuse de lege. Locul în grup va fi confirmat doar după achitarea primei rate. Și da, puteți plăti și în rate!

Programul începe pe 20 septembrie 2021 și avem doar 4 locuri disponibile. 

Ce cuprinde programul:

 • 8 ședințe de antrenament adaptat condiției tale fizice și medicale pe lună (antrenamentul durează 1 oră). Nu trebuie să arătați într-un anumit fel sau să aveți vreo condiție fizică excepțională pentru a face parte din grup. Nu uitați că eu am hernie de disc, ligamente rupte la gleznă și un șold bușit și tot fac sport. 
 • abonament la sală inclus pentru ședințe suplimentare de cardio care vor ajuta la maximizarea rezultatelor. Puteți veni oricând vă permite programul, chiar și în weekend.
 • Măsurători profesionale o dată pe lună.
 • 1 workshop de coaching pentru stabilirea obiectivelor și găsirea motivației.
 • 1 workshop de nutriție care să vă ajute să ajutați dieta și să identificați obiceiurile proaste care trebuie înlocuite cu obiceiuri alimentare bune.
 • 1 workshop de stil de personal cu mine pentru redescoperirea feminității, a iubirii de sine și a stilului personal.
 • Fișă personalizată pentru monitorizarea evoluției.
 • Ghid de nutriție care să te ajute să îți construiești mese sănătoase în acord cu obiectivele tale.
 • Tricou personalizat pentru persoanele care achiziționează pachetul pe toate cele 3 luni.
 • Acces într-un grup de susținere exclusivist. Practic, veți face parte din cea mai cool gașcă de femei unde vom împărtăși multe informații utile: de la echipamente de sport, idei de mese și ținute, progres personal și exerciții de iubire de sine. 

Costul programului este de 2250 lei pentru 3 luni, dar dacă vă înscrieți până vineri 17 septembrie 2021 beneficiați de o REDUCERE de 33%, adică veți plăti doar 1500 lei pentru 3 luni. Și vestea bună este că puteți plăti în 3 rate de câte 500 lei în fiecare lună!

Înscrierile se fac printr-un email la adresa office@iuliandinu.ro.

Abia aștept să începem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *