Îmi pare rău că îți dau această veste după Black Friday, dar cum eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop, s-ar putea să îți fie mai util acum să afli cum poți să primești bani înapoi la cumpărăturile online.

La început sună fantasmagoric și chiar eu am privit cu scepticism acest serviciu nou, dar după prima comandă, m-am convins că este treabă serioasă. Bonusway.ro este un serviciu gratis de loialitate intrat de curând pe piața din România. Se poate înscrie oricine cu adresa de mail sau cu contul de Facebook și imediat poate naviga prin lista de magazine partenere de la care dacă vei face cumpărături prin intermediul platformei Bonusway.ro, vei primi înapoi un commission din suma cheltuită.

De exemplu, eu am intrat pe FashionUP.ro să îmi cumpăr câteva lucruri pe care nu le-am luat de Black Friday și am dat click pe magazin din site-ul Bonusway.ro. Instant s-a deschis această fereastră care m-a anunțat că voi primi 7,5% din valoarea cumpărăturilor (fără TVA și taxe de transport). Am apăsat pe accept termenii și condițiile și am intrat direct pe site.

Bonusway.ro fashionup.ro

Apoi am navigat așa cum o fac de obicei, am deschis multe taburi cu rochii și pulovere de iarnă și după ce m-am decis la cele mai frumoase rochii roșii și le-am adăugat în coș, am plasat comanda cum o făceam în mod normal.

Apoi, poți vedea bonusul primit pe site-ul Bonusway.ro la secțiunea Bonus – Cumpărături – unde va fi specificat de la ce magazin vine bonusul respectiv.

Să știți că poate dura până la 40 de zile până bonusul vostru o să devină plătibil pentru că în această perioadă voi vă puteți răzgândi și returna o parte din produse sau le puteți schimba dacă nu vi se potrivesc măsurile, așa că există această marjă de timp pentru a se calcula bonusul final. Este perfect normal să aștepte minim cele 30 de zile în care voi puteți returna produsele dacă nu vă plac.

După ce suma bonusurilor acumulate de voi depășește suma de 50 lei, banii pot fi transferați în contul vostru bancar.

Hai să vă arăt ce rochii frumoase și ce pulovere faine mi-am luat eu!

rochie rosie bonusway.ro rochie rosie sexy bonusway.ro bonusway.ro rochie rosie

pulover fashionup bonusway pulover carmen grigoriu bonusway.ro

Eu am cheltuit 621 de lei pe site și bonusul meu a fost de 20.87 lei.

Mai jos puteti vedea atat bonusul de logare, cat si cel pentru cumparaturi, in total 35.87 lei.

bonus bonusway.ro

Să recapitulăm cum vă înscrieți:

  1. Vă înregistrați pe Bonusway.ro cu adresa de email sau cu contul de Facebook.
  2. Selectați magazinul dorit din lista de magazine disponibile pe site.
  3. Intrați pe magazine și faceți cumpărăturile dorite.
  4. În maxim 40 de zile vă apare bonusul plătibil în cont.
  5. După ce depășiți pragul de 50 lei, banii pot fi transferați în contul vostru bancar.

Asta este tot!

Pe Bonusway.ro o să găsiți o gamă variată de magazine: ASOS, Answear, Zoot, FashionDays, FashionUP, SevenSins, Deichmann, Elefant, Flanco, Ebay, Booking, Melkior, Sabon, Andreea Raicu, Marionnaud și multe altele așa că intrați și căutați magazinul vostru preferat și bifați inimioara ca să intre pe lista voastră de favorite și să îl puteți accesa ușor!

bonusway.ro bonus

Dacă intrați pe site folosind link-ul www.bonusway.ro/ioanadumitrache și vă înregistrați, veți primi un bonus de bun venit de 15 lei la prima achiziție prin Bonusway pe oricare dintre magazinele pe care le găsiți în site. Eu nu primesc nimic, doar mă bucur să vă ofer vouă acest bonus 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *