Dacă nu ați făcut nicio vizită la mall în ultima perioadă este posibil să nu fiți la curent cu faptul că acum, la sfârșit de sezon, au loc lichidările de stoc, iar hainele din sezonul de iarnă au cele mai mici prețuri. Reporterii știrilor Kanal D mi-au dat un buget de 300 de lei și m-au provocat să construiesc două ținute complete încadrându-mă în acest buget. Iar eu am reușit să construiesc cele două ținute de mai jos.

Prima ținută este una monocromă, aceasta fiind una dintre ținutele următorului sezon. Culorile se potrivesc persoanelor cu părul deschis la culoare, așa cum sunt și eu.

A doua ținută se potrivește mai bine din punct de vedere cromatic persoanelor cu părul mai închis la culoare, iar fusta aș recomanda-o doamnelor mai înalte decât mine (eu am 1,6m).

Dacă vreți să mai profitați de reduceri și să vă completați garderoba cu piese de care chiar aveți nevoie, am câteva sfaturi pentru voi:

  1. Plecați la cumpărături cu un buget stabilit și încercați să nu îl depășiți.
  2. Alocați-vă suficient timp și înarmați-vă cu multă răbdare pentru a scotoci prin hainele deranjate de fluxul mare de cumpărători din această perioadă.
  3. O listă cu piesele care vă lipsesc din garderobă sau care trebuie înlocuite vă poate ajuta să nu cumpărați lucruri inutile. Exemple de piese esențiale: tricou simplu alb din bumbac, cămașă smart casual pentru birou, jeans bleumarin fără franjuri sau rupturi, clasica rochie neagră simplă, pantofi stiletto comozi etc.
  4. Cumpărați ținute întregi ca să nu vă mai puneți acasă problema cu ce să le purtați sau să riscați să nu se potrivească cu nimic din garderoba voastră.
  5. Investiți în piese pe care nu vi le permiteți în mod obișnuit la un preț întreg.
  6. Probați întotdeauna hainele pentru că puteți avea surprize placate. De exemplu, fusta de catifea bleumarin din poză este măsura 34 și totuși îmi vine. Am cumpărat-o pe loc chiar dacă eu port 40-42.

Vă invit să urmăriți în întregime aici materialul pe care l-am filmat pentru știrile Kanal D în magazinul Reserved din AFI Cotroceni.

 

Comments

comments