Nu am făcut niciodată un secret din faptul că una dintre cele mai importante probleme fashion cu care mă confrunt, şi m-am confruntat de-a lungul anilor, a fost să găsesc haine pe măsuri mari. Haine frumoase, nu saci fără formă cum se mai găsesc prin unele magazine după ce depăşeşti mărimea 46. Tocmai de aceea de fiecare data când am descoperit un magazin sau un brand cu piese frumoase, m-am grăbit să vă anunţ şi pe voi. Iar astăzi chiar vă voi da o veste care să vă încânte!

Girotondo – haine pe mărimea ta!

Girotondo este primul brand plus-size 100% românesc (sau cel puţin primul de care aud eu), creat de un grup de femei care cunoşteau foarte bine nevoile noastre de a ne îmbrăca frumos şi de a ne simţi confortabil în hainele pe care le purtăm indiferent de măsurile pe care le avem. Însă ce mi-a atras atenţia asupra acestui brand este nota cool, designul tineresc şi colorat, şi croielile care complimentează chiar şi o siluetă ce nu se încadrează în tiparele clasice de frumuseţe.

Vă invit să intraţi pe site şi să răsfoiţi puţin toate secţiunile, chiar şi pe cea de maternity, şi o să vedeţi că sigur vă veţi îndrăgosti de cel puţin o piesă pentru că oricine îşi poate găsi ceva pe placul său la Girotondo, fie că este vorba de un accesoriu sau de o piesă vestimentară.

girotondo

Modele noi în fiecare lună

Vestea bună numărul doi este că nu vă veţi plictisi niciodată de produsele Girotondo pentru că lunar pe site vor apărea modele noi de haine şi accesorii. Haine ce vor fi disponibile pe măsuri începând de la 44 şi până la 52.

Personal, mă bucur că este un brand cu continuitate care chiar doreşte să ofere soluţii stylish unei probleme (de cele mai multe ori) ţinute sub preş. În plus, sunt sigură că artiştii din spate vor asculta nevoile consumatoarelor şi se vor adapta cerinţelor lor, aşa că dacă aveţi sugestii nu ezitaţi să le scrieţi.

Trei ţinute Girotondo

Recunosc, am fost la sediul Girotondo şi m-am probat cu toate hainele lor din depozit. Plănuisem să vă prezint pe blog trei ţinute şi trebuie să mă credeţi când vă spun că mi-a fost greu să mă limitez doar la trei. Mi-au plăcut materialele foarte pline din bumbac natural şi puţin elastice care îţi permit să te simţi confortabil. În general rochiile lungi sau trei sferturi se potrivesc mai bine fetelor mai înalte (eu am 1,60m).

Prima ţinută mi se pare foarte îndrăzneaţă. În mod normal este un top destul de decoltat, care ţi-ar lasa abdomenul la vedere, însă dacă îl combini cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă aşa cum am făcut eu, va ieşi un outfit îndrăzneţ.

Ioana-Dumitrache-Girotondo-plus-size-haine3 Ioana-Dumitrache-Girotondo-plus-size-haine2

Mereu mi-am dorit o rochie petrecută. Bineînţeles că niciodată nu am găsit una să mă cuprindă. Rochia din pozele de mai jos nu doar că îmi vine, dar are o croială interesantă cu nişte asimetrii foarte sexy care distrag atenţia de la coapsele mele mai proeminente. Cool, nu?

Ioana-Dumitrache-Girotondo-plus-size-haine Ioana-Dumitrache-Girotondo-plus-size

Cred că toate femeile ar trebui să aibă cel puţin o rochie roşie. O rochie pentru momentele în care doresc să se simtă atrăgătoare şi să fie o apariţie ce nu poate trece neremarcată. O rochie roşie precum cea de mai jos în care eu m-am simţit foarte foarte încrezătoare. Dacă vă place o găsiţi AICI pe negru, albastru şi roşu.

Ioana-Dumitrache-Girotondo- Ioana-Dumitrache-Girotondo

Înainte să vă întreb dacă v-au plăcut ţinutele propuse de mine şi cum vi se par hainele Girotondo, vreau să vă reamintesc că femeia este, prin definiţie, o fiinţă frumoasă. Aşa că este dreptul nostru să ne simţim frumoase şi încrezătoare indiferent de măsurile pe care le purtăm la haine, culoarea pielii sau a ochilor, înălţime sau alte criterii superficiale impuse de o societate în care imaginea şi prima impresie contează atât de mult.

Credit foto: FotografulTAU

Styling: Mariana Romanică

Comments

comments