Nu știu cum sunt serile voastre de marți, dar ale mele sunt destul de banale. În general nu sunt evenimente, cu prietenii nu mă văd pentru că abia ce ne-am văzut în weekend, la sală prefer să merg dimineața, așa că din când în când îmi propun să merg la Premier Spa să mai înot puțin cu ultimele picături de energie rămase. Înotul mă ajută mult să dorm bine și să nu mai am dureri de spate, așa că este o opțiune sănătoasă, dar care depinde foarte mult de rezerva mea de energie rămasă.

Marțea trecută am făcut ceva cu totul inedit și tare bine mi-a făcut! Mi-am invitat cititoarele și doamnele din comunitatea mea la Premier Spa ca să ne cunoaștem. Deși am mai făcut evenimente pentru persoanele care mă urmăresc online, acesta a fost primul organizat de mine, care nu a avut niciun brand în spate și care nu a avut nicio tema specifică, alta decât socializarea și relaxarea.

Am avut ceva emoții când am anunțat evenimentul, dar când am văzut că s-au strâns aproape 120 de confirmări în formularul de înscriere era să leșin cu adevărat.

Oamenii drăguți de la Premier Spa s-au mobilizat rapid și s-au pregătit să primească mai mulți oaspeți.

MeetGreet Ioana Dumitrache

Sinceră să fiu eu m-am pregătit așa cum m-am priceput eu mai bine: am fost la coafor, am probat vreo 2-3 rochii până m-am hotărât și mi-am ales pantofii MOONE pe care urma să îi port. Dar lăsând gluma la o parte, m-am pregătit așa cum mă pregătesc să primesc oaspeți la mine: am luat niște prăjituri raw vegane sănătoase de la Vegan Worldwide (disponibile în magazinele Carrefour), ceva de băut și prietenii mei de la Fun Photo Booth (nr. Contact 0722 282 182) au adus cabina foto pentru că mi-am dorit să am amintiri cu toate noile mele prietene. Sinceră să fiu, a fost tare distractiv să facem toate acele fotografii!

MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa1 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa2 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa3

M-am bucurat tare mult să descopăr că multe dintre voi ați fost interesate de pantofii MOONE și că v-ați bucurat să îi puteți proba. Sincer, creștea pipota în mine când spuneați cu entuziasm că într-adevăr sunt comozi!

De ce am făcut acest meet & greet? Pentru că mi-am dorit să fiu mai în contact cu oamenii care mă susțin, care mă urmăresc din umbra sau cu care interacționez online de atâta vreme. M-am săturat de modele greu de atins și neadevărate. Vreau să mă înconjur cu oameni reali, cu care eu mă identific, care se confruntă cu aceleași probleme și realități ca mine. Vreau să mă simt și eu mai aproape de cei care mă urmăresc pentru că și eu am nevoie de ei așa cum au și ei nevoie de mine. Și știți ce? Am descoperit atâția oameni frumoși încât nici acum nu mi-am revenit din euforia evenimentului. Așa cum le-am mărturisit la eveniment, nu simt că doar eu ofer părți din mine, din timpul meu și din sufletul meu, ci este un schimb corect pentru că toate mesajele, comentariile, îmbrățișările și gândurile mă încarcă cu o energie extraordinară. Mă simt tare bine printre oamenii care mă urmăresc online și offline, și îmi doresc să îmi petrec mai mult printre ei. Intenționez să plec prin toată țara cu evenimente de meet&greet și workshopuri, și să trăiesc mai mult în offline.

MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa8 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa7 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa11 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa9 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa5

Vă mulțumesc din suflet pentru seara minunată. M-am simțit grozav! Și când mă gândesc că aproape 70 de persoane au făcut efortul de a veni să mă vadă și să petreacă puțin timp cu mine mă face să mă simt un fel de Wonderwoman.

MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa12 MeetGreet Ioana Dumitrache Premier Spa13

Vreau foarte tare să mulțumesc partenerilor care m-au ajutat să nu îmi primesc oaspeții chiar cu mâna goala și care au oferit cadouri participantelor: Bioderma, Benefit, Givenchy, Lo Spaccio, Urban Decay și MOONE.

Fotografiile de la eveniment făcute de Fun Photo Booth le găsiți aici.

Și vreau musai să mulțumesc partenerei mele Alexandra, care nu mi-e doar o simplă parteneră cu care fac pantofii MOONE, ci o prietenă pe care mă pot baza în orice moment. 

Ioana Dumitrache Alexandra MOONE

Un comentariu la “Cum a fost la primul meu Meet & Greet la care au venit aproape 70 de persoane!

  1. Bianca spune:

    Frumoase pozele 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *