Cu o micã întârziere vreau sã vã spun câteva cuvinte despre cea mai nouã jucãrie a mea pentru pãr. De fapt, nu este chiar atât de nouã pentru cã stãtea în sertarul cu noutãţi de aproape cinci luni şi eu nici nu îi dãdeam atenţie crezând cã este un simplu fixativ de pãr.

blow out spray label m

Blow Out Spray de la label.m s-a dovedit a fi un spray pentru volum foarte eficient şi uşor de folosit. Lipsa volumului la pãr era una dintre cele mai mari dureri ale mele şi credeam cã fac un compromis cu mine spunându-mi cã pãrul lung şi bogat este foarte greu şi nu poate avea volum şi cã nu le puteam avea pe amândouã. Acest lucru este parţial adevãrat deoarece cu o tunsoare bunã şi produsele protrivite le poţi avea pe amândouã 🙂

Sincer vã spun cã mi se pãreau inutile produsele pentru volum şi chiar credeam cã este o strategie de marketing a companiilor care fabricã produse de hairstyling pentru a vinde mai mult, însã s-a dovedit a nu fi aşa.

Revelaţia am avut-o la ultima vizitã în salonul Getei Voinea când am cerut o coafurã cu volum iar stylista a scos repede din sertar un spray pentru volum pe care mi l-a aplicat la rãdãcini. Sã vã mai spun cã rezultatul a fost magnific? Mai bine nu vã spun şi daţi voi click aici pentru a vã convinge singure.

Vã daţi seama cã dupã acest episod mi-am dorit şi eu un astfel de produs fãrã sã ştiu cã mã aşteaptã unul chiar acasã. Am dat total întâmplãtor peste el cãutând ceva în sertar şi dupã ce am citit mai atent eticheta mi-am dat seama cã nu este deloc un fixativ, ci exact tipul de produs de care aveam nevoie şi pe care mi-l doream.

Pentru cã instrucţiunile de pe etichetã nu erau foarte precise, prima datã am aplicat spray-ul foarte generos atât la rãdãcinã, cât şi pe lungime şi apoi l-am uscat cu capul în jos pentru a-l mai ajuta puţin.

Rezultatul? Hmm…o mare claie de pãr pe care am domolit-o cu greu. Atât volum nu vãzusem în viaţa mea la pãrul meu aşa cã am fost puţin şocatã. Este adevãrat, cã pãrul era puţin încãrcat de produs şi se simţea la atingere, dar avea volum. Chiar dacã mai mult decât cerusem.

A doua oarã am fost mai precautã şi l-am aplicat doar la rãdãcinã, iar apoi am periat pãrul şi m-am uscat normal. Rezultatul a fost mult mai frumos şi mai natural, iar pãrul deloc încãrcat. Mi-a plãcut mult şi am început sã îl folosesc dupã fiecare spãlare, dar mai ales atunci când vroiam sã îmi coafez pãrul cu alte jucãrii despre care trebuie sã vã povestesc 🙂

Blow Out Spray este un produs pentru volum, cu fixare uşoarã care ajutã la îndreptarea pãrului. Conţine ghimbir, crin alb, ienupăr, iasomie şi smochină care adaugă luciu şi o senzaţie luxurianta în timp ce protejează părul împotriva umiditatii, coafării cu căldură şi a razelor UV.

Se pulverizeazã pe părul umed doar la rãdãcinã, iar apoi se piaptãnã. Este foarte uşor de folosit. Eu uneori fac cãrãri, alteori îl aplic haotic în funcţie de dispoziţie, însã rezultatul este mereu unul pe gustul meu.

Îmi place cã este un produs spornic şi cã nu se consumã repede. Îl gãsiţi aici la preţul de 76 lei, iar dacã veţi folosi codul “BFF01” veţi beneficia de 15% reducere. De asemenea, îl mai gãsiţi şi pe Carespot la preţul de 76,26 lei.

Nu uitaţi sã îmi spuneţi dacã şi voi folosiţi un produs pentru volum. Recomandãrile sunt întotdeauna binevenite 🙂
Tangleteezer.ro

featured image

Comentariile la 7 despre “Noul meu produs de styling preferat

 1. Dar nu ai postat o poza cu tine inainte si dupa ce folosesti produsul/produsele!!!

  1. Ioana spune:

   Voi updata review-ul imediat ce prind pe cineva sa ma pozeze 🙂

 2. Alina Anghel spune:

  Sa-l pun pe lista, poate ma ajuta si pe mine 😀

 3. federova spune:

  Eram sigura ca despre el ai scris :D. Il vreau!Tot intr-un salon l-am „cunoscut” si eu si mi-a plaut mult!
  Cam scump totusi,astept o redecere mai mare 😀

 4. Cosmina spune:

  eu evit produsele pt volum ca am volum de la mama natura, dar se „turteste „dupa vopsit si mai apelez ori la un fixaiv light ori la uscarea cu capul in jos. Produse label.m nu am folosit, desi le-am vazut pe mai multe bloguri, dar sunt de luate in considerare 🙂

 5. Cristina Penciuc spune:

  Si eu am volum la par, insa la radacina imi doresc mai mult! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *