Mai sunt fix 45 de zile până la Crăciun și acest lucru mă entuziasmează și mă întristează în același timp. 

Pe de o parte sunt mândră de tot ce am realizat anul acesta, pe de altă parte sunt supărată că m-am lăsat pe mine mai pe ultimele locuri. Așadar, împreună cu Iulian Dinu (antrenorul meu alături de care am reușit să slăbesc 40 de kilograme) am decis accept această provocare de a face 11 antrenamente până la Crăciun pentru a mă reobișnui cu disciplina și pentru a-mi regla alimentația și somnul.

Scopul acestei provocări este de a mă reobișnui cu disciplina, de a nu mai face execese seara sau în weekend, și de a mă pregăti pentru multele mese de Crăciun la care știu sigur că voi participa.

În plus, mi-a zis că dacă ne strângem o gașcă de minim 7 femei ne face și un workshop de nutriție prin care să ne învețe ce, cum și cât să mâncăm de sărbători astfel încât să nu facem excese. Pentru că dacă facem excese ne simțim fizic rău, apare sentimentul de vină, criticul nostru interior începe să ne spună lucruri urâte care ne vor scade stima de sine. Și uite așa întrăm într-un vârtej din care cu greu vom putea ieși. Așa că hai să prevenim acest episod pe care eu l-am trăit de atâtea și atâtea ori și sunt sigură că nu sunt singura. 

2A8331F1 759A 4B1D 8ADC E240ED9F9628

Uite ce vă propun: vreau să ne vedem ONLINE de 2 ori pe săptămână cu antrenorul meu Iulian Dinu, lunea și joia de la ora 18:30. Voi vă veți antrena din intimitatea propriei case. Voi trebuie doar să vă logați online, iar noi ne vom asigura că veți avea parte de un antrenament eficient adaptat condiției fizice. Buna dispoziție tot noi o asigurăm, așadar tot ce trebuie să faci este să îți iei angajamentul că vei intra online. 

Începem pe 18 noiembrie și vom termina pe 23 decembrie (sau poate vom continua dacă vă doriți). 

Costul programului este de 500 lei și include:

  • 11 antrenamente ONLINE
  • Workshop de nutriție pentru perioada sărbătorilor
  • Ghid de nutriție 
  • Ghid cu exerciții de kineto ușor de făcut acasă
  • Grup privat de suport pe Facebook.

Înscrierile se fac pe mail la office@iuliandinu.ro.

Abia aștept să facem asta împreună! 

#MyBodyJourneySQUAD ONLINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *