Nici nu am simţit când a trecut luna martie! Chiar de pe 1 am fost prinsă cu un proiect Oriflame România în cadrul căruia, în calitate de make-up artist, am mers alături de colegele şi prietenele mele Adina Vlad (link canal Youtube) şi Denisa Sima (link canal Youtube) prin companii şi am susţinut workshop-uri de self make-up şi sesiuni de machiaj one to one. Au fost 3 săptămâni foarte obositoare pentru mine şi credeţi-mă că nu am avut energie să fac altceva, însă mi-a plăcut foarte mult şi chiar îmi doresc să repet experienţa. În plus, am avut ocazia să cunosc o parte dintre voi, cititoarele mele, ceea ce pentru mine a fost absolut minunat!

ioana-dumitrache-preferatele-lunii-martie

Dar pentru că subiectul acestui articol este altul, eu zic să trecem la treabă şi să vă prezint produsele care m-au încântat cel mai mult în luna martie:

7. Crema Nivea Care despre care v-am mai scris aici şi aici mi-a hidratat intens pielea. Am consumat doua luna trecută şi deja am trecut la a treia. Apropo, aţi văzut spotul video acesta pe Youtube? Dacă da, vă rog să îmi spuneţi cum vi se pare!

6. Miss Sporty Insta Glow Primer Perfect & Radiant Complexion – este un primer pentru ten care costă doar 16 lei, dar care oferă o luminozitate şi o prospeţime aparte tenului. Poate fi aplicat înainte de fondul de ten sau amestecat cu un BB sau CC cream. I simply love it şi chiar face diferenţa!

5. Vichy Normaderm Teint – este fondul de ten al adolescenţei mele. Îmi amintesc că m început să îl folosesc în liceu în momentul în care au început să îmi apară primele coşuri. Foloseam toată gama de îngrijire Vichy Normaderm, iar fondul de ten avea scopul de a-mi camufla imperfecţiunile. Îmi amintesc ca foloseam nuanţa 35 deşi 15 este nuanţa care mi se potriveşte. Nu vreau să mă gândesc cum arătam de fapt! Ideea este că am rămas fidelă acestui produs datorită texturii foarte lejere care nu încarcă absolut deloc tenul, dar care netezeşte şi uniforminează nuanţa pielii. It’s awesome!

4. So Skin CC Cream Color Control 3 în 1 – Este un produs pe care l-am primit în cadrul #DecemberBeautyBloggersMeeting4 şi este minunat. Este genul de produs care se comportă ca şi cum nu ar exista pe ten, doar că face pielea să arate perfect. Promit să îl folosesc într-un tutorial ca să vedeţi cât este de minunat!

3. L’Oréal Paris Brow Artist Plumper – este un produs must-have! Nu vreau să mai trăiesc fără el, zău! :)))

2. Oriflame The One High Impact Eye Pencil Metallic – este un creion dermatogram foarte cremos, pigmentat şi rezistent la transfer. În plus, este disponibil într-o paletă largă de nuanţe superbe!

1. MAC Retro Matte Lipstick în nuanţa Feels So Grand – este noua mea obsesie în materie de rujuri şi deja devine rujul meu semnătură. Toată lumea mă întreabă despre el când în port (adică în fiecare zi) şi am 4 prietene care şi-au cumpărat fix aceeaşi nuanţă. Love it to the moon and back!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *