De fel sunt o persoană loială şi extrem de greu de cucerit, mai ales când vine vorba de esenţe încapsulate în sticluţe parfumate. Însă se mai întâmplă ca planetele să se alinieze iar eu să fiu la momentul potrivit chiar în locul potrivit. Aşa s-a întâmplat şi săptămâna trecută când am decis că vreau să mă alătur comunităţii de femei unaşiuna.ro  – o platformă dedicată femeilor puternice, pragmatice şi inteligente pentru care această comunitate reprezintă un loc de discuţii, precum şi o sursă de informaţii şi inspiraţie.

Aceasta este prima comunitate pentru femei iniţată şi susţinută de o companie de servicii financiare, ING Asigurări de Viaţă, şi chiar dacă iniţial a fost mai mult un instrument de colectare de date pentru crearea celui mai recent lansat produs destinat exclusiv segmentului feminin, ING a hotărât să continue susţinerea acestei platforme deoarece s-a constat că este un loc în care femeile se relaxează, îşi oferă sprijin reciproc şi fac schimb de informaţii. Eu m-am logat simplu, cu contul de Facebook, însă voi puteţi alege să vă creaţi un cont separat.

MAD et LEN No. VI Bourbon Vanille

Imediat ce veţi intra în comunitate veţi fi învăluite de parfumul femeilor unaşiuna.ro – No. VI Bourbon Vanille, creat în ediţie limitată de casa MAD et LEN. Poate MAD et LEN nu este un nume  cu notorietate, însă este un nume care spune poveşti frumoase precum membrele comunităţii unaşiuna.ro. Atelierele situate în Verdon, un mic orăşel din apropiere de Grasse – locul în care manufacturarea parfumurilor este o tradiţie veche,  încapsulează poveşti parfumate în sticluţe fin lucrate şi pe care le găsiţi exclusiv în parfumeriile Madison. Eu am fost cucerită instant de aroma de vanilie dulce-amăruie cu accente uşor pudrate care poate părea uşor prea dulce la început, dar care îmbracă personalitatea fiecărei femei care o poartă.

 

Să nu renunţaţi să intraţi pe blogul meu acum că v-am introdus în universul Una şi una 🙂

Comentariile la 6 despre “New Favourite Fragrance: MAD et LEN No. VI Bourbon Vanille

 1. Kleo spune:

  hmmm vanilie <3

 2. Adelina spune:

  Unde pot testa acest parfum?

  1. La parfumeria Madison, am scris in articol 🙂

 3. Macy spune:

  Imi place vanilia si imi plac parfumurile cu vanilie. Iar sticla arata bine si ea ca si cum spune: „Sunt speciala!”, se potriveste pentru comunitatea Una si una 🙂

 4. Lamiita Durac spune:

  Foarte interesant si dupa cum descrii si parfumul pare sa cucereasca din prima .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *