Oficial, începând din luna Martie în magazinele Sephora din Bucureşti vom gãsi şi stand Make Up For Ever, iar din luna septembrie şi în Constanţa. Nu mã întrebaţi de ce nu în toatã ţara, nu mi-a dat prin cap sã întreb la locul faptei, dar promit sã revin cu un update.

Astãzi a avut loc petrecerea de lansare, un eveniment foarte draguţ şi distractiv, iar lansarea oficialã în magazinele Sephora va fi pe 2 martie în magazinul din AFI Cotroceni, unde tot weekendul makeup artiştii MUFE ne ãşteaptã cu demonstraţii live şi o atmosferã de petrecere 🙂

Vreau sã îi mulţumesc oficial lui Pixie pentru cã mi-a amintit cã astãzi este evenimentul pentru cã eu credeam cã este mâine. A fost o zi foarte agitatã care a început cu şedinţa foto de care vã spuneam ieri şi de la care am fugit câteva ore pentru a ajunge la eveniment.

M-am bucurat sã o revãd pe Modniza şi sã le cunosc personal pe Camelcutza, Andreea, Diana şi Ioana.

Însã cea mai mare surprizã a fost prezenţa lui Dany Sanz, fondatoarea MUFE. Dany este pictor şi sculptor la bazã şi a descoperit cã picturile ei se pot mişca dacã picteazã oameni. La acea vreme era un concept nou, pot spune.

Primul boutique l-a deschis în anul 1984 “inside a bâtiment”, când s-a asociat cu soţul ei, unde avea şi laboratorul, iar pe vremea aceea povestea cum primea şi bani de la studenţi pentru a crea produsele necesare la cursuri. Boutique-ul îl gãsiţi şi astãzi acolo, iar mai jos aveţi o pozã cu el.

În protofoliul MUFE (care conţine peste 1500 de produse) se gãsesc produse pentru profeşionişti, dar şi pentru public, publicul larg reprezentând 69% dintre cumpãrãtori, doar 31% reprezentând profeşionişti.

MUFE are cea mai largã gamã de gene false din lume şi o gamã de cosmetice specialã pentru clovni, denumitã Clown White.

Printre filmele în care aţi putut admira machiaje realizate cu produse MUFE s-au menţionat Avatar, Burlesque, The Runways, dar şi în serialele SATC, Gossip Girl sau Neveste Disperate.

Valorile brandului sunt: Excelenţa – pentru cã nu existã prea multã perfecţiune, o pasiune extraordinarã – pentru cã este o responsabilitate asumatã pe viaţã, un brand construit prin iubirea pentru artã şi împãrtãşirea experienţei – prin educaţia oferitã în MUFE Academy, cea mai mare universitate de makeup din Europa.

Cum va arata standul din Sephora

In perioada urmatoare voi testa urmatoarele produse, primele MUFE din beauty case-ul meu 🙂

Si cateva din machiajele mele preferate <3

Comments

comments