În sfârşit a venit vremea sã îi fac un review fondului de ten Vichy Dermablend Fluide Corrective Foundation 16HR, proaspãt lansat şi în România.

În primul rând doresc sã le mulţumesc încã o data celor de la Vichy România pentru cã m-au selectat şi am fãcut parte din prima generaţie (dacã pot spune aşa) care a testat fondul de ten Vichy Dermablend Fluide Corrective Foundation 16HR.

Îmi doream sã încerc acest produs pentru cã îl vedeam în tutorialele Lisei Eldrige, iar ea îl foloseşte frecvent şi îl recomandã.

Dermablend-fluide-corrective-foundation

Despre Vichy Dermablend Fluide Corrective Foundation 16HR

Dacã nu ştiaţi, Dermablend Fluide Corrective Foundation 16HR este un fond de ten creat de cãtre dermatologul american N. Craigs Roberts pentru soția lui care suferea de vitiligo la nivelul feței. Acesta a dorit sã îi ofere un produs care sã îi uniformizez culoarea tenului şi sã acopere zonele depigmentate, şi aşa s-a nãscut Dermablend 🙂

Textura lui este fluidã, finish-ul este mat iar acoperirea este mare (veţi putea aprecia singure dupã ce vedeţi pozele). Conţine 25% pigmenţi corectori, adică de două ori mai mult decât un fond de ten clasic şi promite sã reziste timp de 16 ore fãrã sã încarce tenul.

Prima oarã când l-am pus pe faţã mi-am zis: “off, e prea închis, nu prea e mare diferenţã între ãsta şi Normateint..mãcar se aplicã bine cu mâna..”, pe scurt nu m-a impresionat. Cu timpul insa, mi-am schimbat parerea.

Eu îl aplic prin tapotare cu degetele şi apoi cu pensula mea favoritã de stippling de la Real Techniques îl uniformizez. Îmi place pentru cã îmi uniformizeazã nuanţa tenului care în aceastã perioadã variazã de la alb – galben la roz cu punctuleţe roşii, mai ales în zona cearcãnelor, aripilor nasului şi în bãrbie. Per total creazã un ten odihnit. Parţial poate acoperi şi aluniţele, dupã cum se vede şi în pozã, iar micile zgaibe de faţã dispar ca prin minune 🙂

Pros:
– Putere mare de acoperire
– SPF 35
– Finish mat
– Este buildable
– Se aplicã foarte uşor şi foarte frumos
– Creazã efectul de ten de porţelan chiar şi în zonele cu pori dilataţi
– Poate acoperi roşeaţa, cuperoza şi cearcãnele uşoare
– Rezistã pe ten mai mult de 9 ore
– Merge purtat şi fãrã pudrã

Later Edit: Nu v-am spus un lucru important. Pentru acoperirea fetei si a gatului folosesc o cantitate foarte mica de produs: 1 bob de mazare si jumatate, maxim 2.

Cons:
– Dacã nuanţa nu ţi se potriveşte perfect, poate avea efect de mascã
– Nu este rezistent la transfer
– Este disponibil doar în 4 nuanţe 🙁
– Preţul care variazã între 76 (Bella Dona) lei şi 100 lei
– Este singurul produs din gama Dermablend, mi-ar fi plãcut sã il folosesc împreunã cu pudra de fixare, dar cine ştie…poate în curând vom avea parte de o altã surpriza 🙂

dermablend

Ce pãrere aveţi? Îşi meritã renumele? Aţi încercat produsul?

 

Comments

comments