Mai ţineţi minte când v-am arătat AICI cum arată rutina de machiaj într-o zi obişnuită pentru mine? Ei bine, s-a schimbat puţin aşa că doresc să vin cu un mic update la produsele pe care le folosesc intens în ultima perioadă şi ordinea în care le aplic:

 1. Încep cu noul meu fond de ten preferat Bourjois  123 Perfect.
 2. Apoi întotdeauna îmi fac sprâncenele. De obicei optez pentru MAC Fluidline Dirty Blonde (review AICI).
 3. Îmi iluminez zona cearcănelor cu corectorul Sephora 8HR Perfect Cover Concealer pe care îl veţi găsi din această toamnă în magazinele Sephora. Îmi place mult acest produs!
 4. Fixez corectorul şi fondul de ten cu pudra mea preferată Make Up For Ever HD Powder.
 5. Apoi aplic pe toată pleoapa baza de machiaj Too Faced Shadow Insurance.
 6. Cel mai des folosesc fardul INGLOT 15 SHINE – culoarea de care sunt obsedată vara aceasta. Click AICI pentru swatch si mai multe informaţii.
 7. Imediat aplic un strat de L’Oreal Super Liner Duo Precision pentru că periuţa este foarte uşor de manevrat fără să ating extensiile de gene.
 8. Apoi continui machiajul ochilor cu cateva farduri din paleta Urban Decay Naked Basics.
 9. După ce am terminat machiajul ochilor trec la conturarea feţei. Cel mai des folosesc Too Faced Chocolate de Soleil Matte pentru că nu este o pudră foarte intensă.
 10. Unul dintre noile mele blush-uri preferate este Lancome Desert Rose Blush, o ediţie de vară din 2011 (dacă nu mă înşel) care se potriveşte atât machiajelor pe roz, cât şi celor pe oranj.
 11. Următorul pas este iluminarea zonelor cheie: pomeţi, arcadă, puntea nasului şi arcul lui Cupidon cu iluminatorul meu preferat Fontana Contarini.
 12. Iar ultimul pas constă în aplicarea rujului. Preferatul din acest moment este Rujul lunii august, MAC Impassioned (click AICI pentru swatch).

După cum vedeţi nu folosesc rimel deoarece mi-am pus extensii de gene şi nu mai este nevoie 😀 Ocazional mai folosesc şi baza de machiaj siliconată INGLOT Under Makeup Base.

Acestea sunt produsele pe care le folosesc eu la realizarea unui machiaj, în general trec în fiecare zi prin toate aceste etape, iar dacă timpul nu îmi permite fac un machiaj al ochilor mai simplu.

 

Share the love!

Astăzi vreau să vă îndemn să întraţi pe blogul Darianei (ce nume frumos!) pentru că veţi găsi informaţii despre produse foarte interesante, unele dintre ele nu se găsesc în România aşa că este o sursă de inspiraţie pentru listele de cumpărături din vacanţele în străinătate, review-urile sunt foarte bine structurate şi oferă informaţii relevante, face fotografii bune, mari şi clare şi are un layout simplu şi frumos care facilitează vizionarea blogului. Trebuie să spun mai multe? Eu zic că nu este cazul pentru că trebuie să vă convingeţi cu ochii voştri.

*dacă vrei să îţi recomand blogul vinerea viitoare aştept mailul tău pe adresa ioana.dumitrache@gmail.com.

Sfatul săptămânii pentru bloggeri:

Q: What advice would you give to a new blogger just starting out?

A: Write every day. Writing is like a muscle, and exercise makes it stronger.

*Preluat de aici.

Comments

comments