Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat şi vouă să vă alergaţi partenerul prin casă doar ca să îl puteţi da cu puţină cremă sau vreun alt produs cosmetic de care cu siguranţă avea nevoie în momentul respectiv. Mie mi s-a  întâmplat de multe ori să refuze puţină hidratare chiar dacă avea pielea aspră ca a unui crocodil sau să îl vad ca umblă zile întregi cu vreo iritaţie pe braţe doar pentru că produsele mele miroseau „a femeie”.

nivea-men-creme

Ei bine, după ce îi faceţi pe domnii din vieţile voastre să recunoască faptul că şi bărbaţii au nevoie de hidratare, le puteţi dărui imediat noua NIVEA MEN Creme – prima cremă masculina din cap până-n picioare. Ştiu că sună haios, dar credeţi-mă că este exact ceea ce vor să audă!

În plus, NIVEA MEN Creme este un produs bun la toate, exact aşa cum le place bărbaţilor pentru că poate fi aplicată pe ten, pe corp sau pe mâini şi se absoarbe imediat ca şi cum nici nu ar fi fost acolo cu câteva secunde în urmă.

La exterior, cutia are un aspect masculin şi arată ca un accesoriu util şi cool, pe care îl pot scoate din buzunar fără să aibă parte de comentarii mai puţin drăguţe din partea prietenilor. Şi încă un bonus: mecanismul de deschidere cu filet, preferat de bărbaţi.

Iar la interior vor descoperi o cremă adevărată: gata să îngrijească pielea de pe mâini, faţă sau corp cu un miros pur masculine şi o textură uşoară ce hidratează eficient şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.

Oricum doamnelor, eu cred că tot noi trebuie să facem primul pas şi să le dăruim cutiuţa albastră 🙂

Preţ recomandat NIVEA MEN Crème:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Comments

comments