Iată că a venit momentul să vă arăt care mi-a fost ultima ispravă din cadrul cursului de machiaj de la Monroe Make-up Academy susţinut de Sînziana Iaru – machiajul de fotogafie.

Machiajul de fotografie

Acest tip de machiaj este după părerea mea chiar mai intens decât cel de sculptare. Conturarea trebuie făcută cu produse cremoase peste care adăugăm şi produsele pudră, se pune foarte mare accent pe luminozitatea tenului şi detalii, iar ochii şi buzele trebuie foarte, foarte bine conturate.

Nu vreau să se nască polemici şi pe blogul meu (aşa cum s-a întâmplat pe al Adinei) despre principiul “dacă îţi evidenţiezi ochii, atunci alege ceva natural pentru buze şi invers”, pentru că aceasta este o recomandare generală pentru neprofesionişti, adică persoane care nu au îndemânarea sau cunoştinţele necesare unei aplicări corecte a machiajului indiferent de situatie. Iar apoi mai intervin şi preferinţele persoanale care diferă de la om la om şi acelea nu trebuie discutate, căci frumuseţea este subiectivă.

După cum spunea Sînziana, respectă regulile ca un profesionist şi încalcă-le ca un artist.

Îi  mulţumesc încă o data Adinei că a acceptat să mai fie modelul meu. Aş vrea sa o pot machia zilnic dacă ar fi posibil!

Şi mai ales vreau să mulţumesc profesoarei mele, Sînziana Iaru, pentru că nu mi-a înşelat niciun moment aşteptările, ba chiar s-a ridicat deasupra lor, pentru că s-a dăruit 1000% acestui curs şi pentru că mi-a dezvăluit atâtea secrete şi tehnici utile pe care nu aş fi avut ocazia să le deprind altundeva. Sper  că este mulţumită de mine şi de evoluţia mea, căci eu simt în continuare că am făcut cea mai bună alegere!

Machiajul de fotografie

Vezi şi alte isprăvi aici, aici şi aici

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM!

Comments

comments