Special edit:

Dragi cititori ai lui Cetin,

Va rog sa nu fiti la fel de ignoranti ca el. Intre timp am slabit 30 kg si va invit sa urmariti povestea My Body Journey.

Va multumesc!

Vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele şi comentariile primite la primul meu outfit post. Vă vine să credeţi că încă nu am reuşit să răspund la toate?? Dar promit ca weekendul acesta să nu mai las niciun mesaj fără răspuns.

Astăzi v-am pregătit trei ţinute simple, dar care nu pot trece neobservate pe care eu le-aş purta în trei contexte diferite: la birou (dacă aş lucra într-un mediu unde se impune ţinută office), la o petrecere/cockteil şi la o ieşire cu prietenii în parc sau la o terasă.

Ţinutele sunt alese de mine. Şi bineînţeles că am ales doar piese în care mă simt confortabil şi frumoasă.

Trebuie musai să vă spun că au început reducerile în magazinele C&A România şi că vor ţine până la sfârşitul lunii iulie. Nu trebuie să le rataţi!

5 lucruri pe care nu le ştiai despre C&A:

  1. Povestea C&A începe în anul 1841 în Olanda, iar în anul 1890 a lansat prima colecţie de haine „ready to wear”din lume. Adică oamenii găseau haine gata făcute în magazinul C&A.
  2. În 1911 C&A introduce etichetele cu preţuri fixe şi garanţia de un an.
  3. În 2009 C&A devine retailer-ul nr. 1 la nivel mondial de articole din bumbac organic.
  4. C&A este o afacere de familie care se află la a şasea generaţie de management.
  5. C&A are angajate cca 35.000 de persoane, inclusiv peste 350 de designeri, stilişti şi achizitori în sediile centrale din Bruxelles şi Düsseldorf.

La birou..

ioana-dumitrache-c&a-romania Ioana-dumitrache-C&A

 

Preţ rochie: 199 lei

In parc…

ioana-dumitrache-c&a-romania3

Preţ tricou: 59,90 lei

Preţ fustă: 89,90 lei

Geantă: Elizabeth Bags

La o petrecere…

ioana-dumitrache-c&a-romania2 Ioana-dumitrache-C&A1 ioana-dumitrache-ca

Preţ rochie: 249 lei

 

5 lucruri pe care le voi schimba la mine:

  1. Voi renunţa la hainele extra-largi şi negre şi le voi înlocui cu haine colorate ce au croieli tinereşti şi potrivite siluetei mele.
  2. Voi începe să port tocuri şi mă voi simţi confortabil, feminină şi că am aceleaşi drepturi ca orice altă femeie din lumea asta.
  3. Mă voi privi mai des în oglindă şi îmi voi zâmbi mai des.
  4. Voi renunţa la raftul cu „haine de duminică”. Cu siguranţă şi voi aveţi câteva haine drăguţe pentru care aşteptaţi ocazii speciale pentru a le purta. Voi face din orice ocazie una specială.
  5. Voi intra mai des în magazine şi voi proba haine care mă scot din zona mea de confort.

Sper că v-au plăcut propunerile mele şi, dacă vă regăsiţi în rândurile de mai sus, îmi doresc ca împreună să reuşim să le bifăm pe toate.

Credit foto: The Bucharest’s

Comments

comments