Știai că pe 9 septembrie sărbătorim Ziua Internațională a Frumuseții? Sper că da și sper că sunteți pregătite pentru că împreună Mega Mall București v-am pregătit o serie de surprize foarte frumoase.

În primul rând, trebuie să fiți la curent cu toate reducerile exclusive și ofertele speciale pe care Mega Mall București le are la toate brandurile care au grijă de frumusețea ta. Voi lăsa lista mai jos.

Iar în al doilea rând trebuie să știți că puteți beneficia de sesiuni de machiaj și manichiură gratuite în magazinele Douglas, DM, Kendra și Melkior!

Și pentru că vreau să închei anunțul meu într-o manieră festivă (adică, exact cum va sâmbătă atmosfera în mall), vreau să va spun care sunt cele două surprize pe care vi le-am pregătit:

  1. Concurs Urban Decay în cadrul căruia puteți câștiga o paleta NAKED 3, un ruj VICE în nuanța HEX și o sesiune de machiaj cu produse Urban Decay realizată în magazinul Sephora Mega Mall, sâmbătă de la ora 12:00 când veniți să vă ridicați premiul. Vă garantez că merită efortul pentru că eu voi fi make-up artistul vostru!

Pentru înscrieri click aici.

  1. Concurs Melkior în cadrul căruia puteți câștiga produse la alergere în valoare de 150 lei. Premiul trebuie să vi-l ridicați sâmbătă, 9 septembrie din magazinul Melkior din Mega Mall București. Pentru înscrieri click aici.

Ne vedem sâmbătă la cumpărături!

Comments

comments