Îmi place să machiez, iar meseria de make-up artist mă face foarte fericită. Şi nu doar pentru că îmi oferă ocazia să mă joc cu texturi şi culori, ci mai ales pentru că pot ajuta femeile să se descopere. Machiajul nu este despre camuflare, ci despre dezvăluirea trăsăturilor şi evidenţierea lor.

De foarte multe ori mi s-a întâmplat să se aşeze pe scaunul meu cliente care să îşi dorească doar să le acopăr coşurile sau imperfecţiunile de pe ten, vrând doar să arate cât mai normal. Vă spun sincer, din perspectiva unui specialist, că nu este  deloc greu să arunci pe ten câteva produse de camuflare cu grad mare de acoperire şi să îi oferi clientei tale instant ceea ce îşi doreşte. Însă adevărăta provocare vine atunci când vrei să obţii un efect cât mai natural care să dureze multe ore, şi care să nu îi afecteze condiţia pielii.

ioana-dumitrache-geanina-ilies-bianca-nutu-urgo-filmogel

Impreuna cu Geanina Ilies si Bianca Nutu la evenimentul de lansare Urgo Filmogel.

Poate aţi observat şi voi, dar atunci când încerci să acoperi un coş cu fond de ten sau corector, produsul ori nu se aşează deloc în zona înroşită şi ieşită în relief, ori dacă se aşează, acoperirea nu rezistă mult timp oricât de multă pudră ai aplica pentru fixare. Ştiţi de ce se întâmplă acest lucru? În niciun caz nu sunt de vină abilităţile voastre de machiaj, ci explicaţia este cât se poate de simplă: zona respectivă este activă, emite căldură, secretă sebum şi activează sau dizolvă produsele de pe piele.  Acesta este şi motivul pentru care de cele mai multe ori make-up artiştii apelează la produse sigilante, dar care nu sunt recomandate ca soluţii pe termen lung, ci doar pentru câteva ore.

Formula URGO SPOTS FILMOGEL

Unul dintre avantajele de a fi blogger şi make-up artist este acela de a avea ocazia de a testa anumite produse în avanpremieră. Iar în ultima perioadă am fost provocată să testez noul stilou tratament URGO SPOTS FILMOGEL care este un gel transparent sigilant şi tratament în acelaşi timp, pentru coşuri. De fapt, este un pansament lichid ce acţionează ca un scut împotriva coşurilor. Adică sigilează zona, nu permite bacteriilor din exterior să pătrundă în interior şi nici secreţiilor să iasă la suprafaţă, tratează zona pentru că are în component acid salicilic şi se comportă exact ca un scut care permite aplicarea machiajului în condiţii absolut normale.

Cauzele apariţiei coşurilor pot fi multiple, de la stres, poluare, o rutină de îngrijire nepotrivită, o alimentaţie nesănătoasă până la complicatele probleme hormonale. Recomandat este că orice problemă a pielii aţi avea, să nu vă bazaţi pe machiaj, ci să încercaţi să o trataţi. Machiajul trebuie să fie doar un instrument la care apelaţi cu măsură, şi nu o soluţie.

urgo-filmogel-spots

Ideal ar fi să utilizaţi un produs care tratează şi camuflează în acelaşi timp, aşa cum este URGO Spot Filmogel

URGO SPOTS Filmogel are ca ingrediente principale acidul salicilic şi uleiul esenţial de arbore de ceai. Produsul acţionează că o peliculă invizibilă care accelerează dispariţia coşurilor, acţionează împotriva bacteriei P.acnes, izolează zona cu probleme şi împiedică extinderea ei, şi creează un scut fin şi invizibil care permite aplicarea machiajului.

Ingrediente

Alcohol denat, aqua, hydroxypropylcellulose, glycerin, salicylic acid, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene.
Nomadic pen with a washable silicon tip.

Cantitate: 2ml (150 de aplicări)

Cum se foloseşte URGO Spots Filmogel

Pe lângă îngrijirea localizată, URGO Spots Filmogel facilitează aplicarea machiajului pentru că o dată aplicat pe piele devine invizibil şi creează o barieră care împiedică transferul de secreţii care ar putea afecta formula produselor de machiaj aplicate pe piele.

URGO Spots Filmogel este foarte uşor de folosit pentru că are mici dimensiuni, poate fi purtat în geantă, vârful de silicon asigură o aplicare igienică dacă nu aveţi posibilitatea să vă spălaţi pe mâini. După ce aplicaţi gelul pe piele trebuie să aşteptaţi 1-2 minute până este uscat complet.

Puteţi folosi URGO Spots Filmogel ca tratament şi să îl aplicaţi localizat de 1-6 ori pe zi (dar nu mai mult de 6 ori), sau înainte de machiaj.

Impresii şi recomandări

Ca make-up artist, mă declar încântată de acest produs pentru că mă ajută mult atunci când doresc să camuflez zone cu imperfecţiuni fără să încarc tenul în întregime. În plus, sporeşte rezistenţa machiajului şi acţionează ca tratament timp de 6 ore. Îmi sfătuiesc întotdeauna clientele să înceapă să il folosească zilnic dacă observă o îmbunătăţire de la prima folosire.

Recomand persoanelor care au probleme cu tenul să folosească acest produs înainte de a aplica crema cu protecţie solară, chiar dacă nu poartă machiaj pentru a se proteja de praful şi poluarea din aer. Ca să tratezi o problemă, este foarte important să elimini toţi factorii care pot înrăutăţi situaţia.

URGO Spots Filmogel  este un produs disponibil în farmacii.

URGO SPOTS FILMOGEL 2

Un comentariu la “Review URGO SPOTS FILMOGEL – primul “scut invizibil” împotriva coşurilor

  1. Ciprian spune:

    Ma bucur sa iti citesc postarile. Unele sunt foarte intereseante. Felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *