Astăzi mi-am propus să discutăm despre îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Îi spun nedorit pentru că într-adevăr, uneori procesul de epilare poate fi foarte neplăcut. Până să-mi construiesc acea rutină care să funcţioneze perfect în cazul meu, mi-a fost foarte greu să găsesc un echilibru între antrenamente, transpiraţie, echipamentele potrivite şi îndepărtarea părului nedorit de pe corp care îmi crea un disconfort în timpul orelor de sport. Tocmai de aceea am testat şi am apelat la mai multe variante.

În acest articol vreau să împărtăşesc cu noi experienţa mea cu noua cremă depilatoare Veet® Cremă Depilatoare Natural Inspirations™ cu extract natural de ulei din semințe de struguri care m-a ajutat să am o piele fină şi catifelată în ultimele săptămâni.

Despre Veet Natural Inspirations™

Veet Natural Inspirations™ este o gamă de produse pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp ce are la bază 90% ingrediente naturale cu efecte calmante, hidratante şi emoliente pentru o piele cât mai frumoasă şi catifelată.

Gama conţine benzi de ceară rece pentru faţă şi corp, aparat cu ceară caldă şi creme depilatoare pentru piele normală, sensibilă sau uscată.

veet-natural-inspirations

Formula Cremei depilatoare Veet Natural Inspirations™

Noua cremă depilatoare Veet® Cremă Depilatoare Natural Inspirations™ cu extract natural de ulei din semințe de struguri este îmbogăţită cu uleiuri natural ce hrănesc pielea în timpul depilării şi care o lasă catifelată după. Uleiul din seminţe de struguri este cunoscut pentru proprietăţile sale emoliente şi regeneratoare, iar parfumul său este unul foarte plăcut. Noua formulă nu doar că lasă pielea fină şi catifelată la atingere, dar este recomandat şi pentru toate tipurile de piele, de la cea mai sensibilă până la cea mai uscată.

Ingrediente

Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Vitis Vinifera Seed Oil, Acrylates Copolymer, Tocopherol, CI 77891.

Cum se foloseşte crema depilatoare Veet Natural Inspirations™ cu extract natural de ulei din semințe de struguri

Crema depilatoare este, după părerea mea, cel mai uşor produs din gama Veet pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. În cutie am găsit o spatulă ce ajută la aplicarea cremei pe corp şi îndepărtarea ei după ce a acţionat, şi crema depilatoare.

Mai întâi te sfătuiesc să citeşti cu atenţie instrucţiunile de folosire şi să vă faceţi testul de alergie. Deşi poate părea ceva banal, iar cazurile de alergie sunt extrem de rare, mai bine preveniţi o situaţie decât să o trataţi. Dacă aţi trecut cu succes peste testul de alergie, puteţi trece la treabă.

Cu partea curbată a spatulei, întindeţi crema depilatoare pentru a acoperi integral firul de păr şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 5 minute. Apoi, cu ajutorul spatulei, testaţi pe o suprafaţă restrânsă dacă părul se îndepărtează uşor. Dacă firele de păr nu se îndepărtează uşor, extinde timpul de acţiune al cremei până la 10 minute. După utilizare, clătiţi pielea cu apă din abundenţă şi apoi uscaţi. Veţi simţi că pielea este extrem de catifelată şi că are un parfum foarte plăcut.

Asigură-te ca înainte de folosirea cremei depilatoare Veet Natural Inspirations™ cu extract natural de ulei din semințe de struguri pielea este perfect curată şi uscată.

Ioana-Dumitrache-Veet-Natural-Inspirations

Concluzii şi recomandări

Crema depilatoare Veet Natural Inspirations™ cu extract natural de ulei din semințe de struguri poate fi folosită pentru depilarea picioarelor, braţelor, axilelor şi liniei bikinilor şi nu se recomandă a fi folosită în zone precum faţă, în zona ochilor sau alte zone intime.

Trebuie să evitaţi zonele cu aluniţe, cicatrici, pete, pielea iritată, arsă de soare, crăpată sau care a fost depilată în ultimele 72 de ore. De asemenea, este foarte important, dacă suferiţi de vreo boală de piele sau urmaţi vreun tratament, să vă sfătuiţi cu doctorul înainte să folosiţi produsul.

Mie cel mai mult mi-a plăcut mirosul plăcut, uşor floral care mi-a şters amintirea momentului folosirii primei creme depilatoare din clasa a VIII-a. Dar pe lângă mirosul plăcut, trebuie să recunosc că epilarea în sine a fost un ritual plăcut şi rapid care mi-a lăsat pielea catifelată şi hidratată. Dacă sunt pe fugă, ştiu la ce metodă de îndepărtare a părului nedorit ştiu să apelez!

*CONCURS*

Împreună cu Veet am pregătit pentru voi 3 premii ce constau într-un kit complet de vară cu Produse Veet Natural Inspirations.

Fiecare kit conţine: un Depilator electric cu ceară Veet EasyWax, o Rezervă cu Ceară Natural Inspirations îmbogățită cu Flori de Tiare și Ulei Natural de Argan, o Cremă Depilatoare Veet Natural Inspirations pentru picioare și corp cu extract natural de ulei din semințe de struguri și o cutie cu Benzi Depilatoare Natural Inspirations, pentru toate tipurile de piele, cu șervețele cu ulei natural de argan.

Cum vă înscrieţi?

  1. LIKE paginii de Facebook Veet România.
  2. Abonează-te la canalul meu de Youtube (apasă butonul de subscribe).
  3. SHARE acestui articol sau video-ului Veet pe profilul tău de Facebook.
  4. Completează acest formular.

Perioadă concurs: 9 -19 iunie 2016

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de: 21 iunie 2016

 

Mult succes!

 

Castigatoarele sunt: Dochita Roxana Nicoleta, Craciun Rita si Paun Florina-Simona. Felicitari, astept un email cu datele voastre de contact!

Comments

comments