În februarie 1947 Christian Dior prezenta presei internaţionale prima sa colecţie, în saloanele de pe Avenue Montaigne. Alãturi de gamele Huit şi Corolle, care vor marca Epoca  NEW LOOK, designerul a mai dezvãluit şi una dintre temele sale favourite: IMPRIMEUL de LEOPARD. Editorii revistelor de moda s-au îndrãgostit la prima vedere, sala a vuit de aplauze, iar femeile au redescoperit plãcerea seducţiei.

vintage dior corollesursa foto

Avangardist, sofisticat şi provocator, motivul junglei a fost una dintre semnãturile originale ale Casei Dior încã de la începuturile acesteia. Actriţa Marlene Dietrich şi Mitzah Bricard, muza Domnului Dior,  au fost primele ambasadoare entuziaste ale brand-ului. Cu fiecare deceniu şi cu fiecare nouã prezentare de modã,  Dior Couture a reinterpretat cu pricepere diverse variaţiuni ingenioase ale imprimeului de leopard.

PURTAŢI nuanţe feline de AURIU pentru a FI ADORATĂ”, scria Charles Baudelaire.

Auriul este un alt detaliu de bazãpentru Dior. Acesta este clasic, o combinaţie ineditã între eleganţã şi exces, rafinamenti şi impertinenţã.

Dintotdeauna, auriul a transformat FEMEIA DIOR într-un idol, punând în evidenţã silueta şi luminându-i faţa.

În colecţia Dior de machiaj TOAMNA/IARNA 2012, Tyen reinterpreteaza MOTIVUL JUNGLE cu un detaliu pasional: irizaţii aurii; acest imprimeu ultra-chic devenind cu atât mai sofisticat. Incredibl de senzualã şi uşor sãlbaticã, noua colecţie GOLDEN JUNGLE întruchipeaza luxul JUNGLEI URBANE, împins la extrem.

Produsul-Star al colecţiei este PALETA GOLDEN JUNGLE prezentatã într-o carcasã preţioasã care capteazã spiritul junglei moderne. Un trio de farduri de pleoape cu texture diferite: matã, perlaţã şi sclipitoare, sculpteazã pleoapa creând un motiv de leopard.

f092353002goldenbrownsgloss for print

Douã armonii Diorblush accentueazã structura feţei: Sugar & Spice sau Sunkissed, nuanţa pielii este încãlzitã subtil. Pomeţii sunt scoşi în evidenţã, pielea strãluceşte de luminã, fiecare detaliu urmãreşte idealul feminitãţii absolute.

f071514639dskdiorblush2012 for print

f071514849dskdiorblush2012 for print

Reflexiile Khaki structureazã ochii cu noile palete 5 Couleurs Designer. Între timp, legendarele palete 5 Couleurs exploreazã razele solare, mocnind deasupra savanelor aurii bogate în cupru şi bronz. Atitudinea de felinã este  mai senzualã şi mai elegantã, depãşind limitele obişnuite.

f014809308kakidesign for print

3 Couleur este disponibil într-o versiune nouã pentru priviri in tendinţe, cu o strãlucire graficã naturalã, aşa cum am vãzut în spectacolele prezentarilor de modã. Caseta glisantã 3 Couleurs Glow se deschide pentru a dezvalui cea mai fashion combinaţie: douã armonii noi de culori, fard de pleoape, iluminator si liner pentru a ilumina privire cu o strãlucire umedã şi a structura machiajul cu o linie stilizatã în stilul anilor ’50. Pleoapele vor cãpãta un look sãlbatic incredibil de stylish.

f015625551ivoryglow for print

f015625651nudeglow for printO garderobã uluitoare de nuanţe noi pentru buze completeazã colecţia Golden Jungle. Cu Dior Addict Lipstick, zâmbetul este luminat cu o strãlucire care dã dependenţã în nunaţe de  roz lemnos, cupru, roşu flamboaiant sau grena intens.

f002860852fatale dioraddictlipstick for printf002860816instinct dioraddictlipstick for print

f002860962daring dioraddictlipstick for print

f002860646wild dioraddictlipstick for print

Trei oje MUSH HAVE by Dior
Acestea vor fi noile accesorii supreme ale sezonului rece: eleganţa desãvârşitã şi misterul nuanţelor pãmântii de maro şi non-conformismul verdelui khaki- douã creaţii inedite pentru aceastã reinterpretare modernã a stilului chic.

f00294615vernismarronbengale for print

f002296001goldenjunglenailartduo001 for print

vernislookfall2012kaki for print

Un comentariu la “Sã vã spun o poveste frumoasã..

  1. maiamarcu spune:

    Eu am baner pe blogul meu poza aceasta!Numai ce ti-am descoperit blogul si citesc de vreo ora buna incontinuu! Foarte frumos 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *