Am trei vești bune pentru voi și abia aștept să le împărtășesc cu voi! Hmmm, oare cu care să încep?

TEX Plus Size

Cea mai HOT veste a acestui sezon este faptul că în colecția permanentă TEX Carrefour a intrat linia Plus Size. Ce bucurie, încă un brand a devenit prietenos cu persoanele care poartă mai mult de 42 la haine! Și ce mă bucură cel mai tare este că piesele sunt vesele și au croieli tinerești. Colecția TEX Plus Size este disponibilă în magazinele Carrefour din toată țara, iar o parte dintre ele pot fi comandate și online de aici

Vă spun din proprie experiență că este atât de frustrant să nu găsești haine pe măsura ta. Și nu, nu oamenii sunt defecți. Nu noi ar trebui să ne potrivim hainelor, ci hainele ar trebui să ni se potrivească nouă!

Așadar, această veste mi-a bucurat sufletul și sper că și voi sunteți entuziasmați să descoperți colecția #TEXplus pentru femei și bărbați!

Ioana Dumitrache TEX Plus size8 Ioana Dumitrache TEX Plus size7 Ioana Dumitrache TEX Plus size10

TEX primăvară 2019

Piesele din colecția TEX de primăvară m-au inspirat să creez niște ținute colorate, dar m-au și provocat să probez prima mea pereche de jeans în culoarea alb! Albul pare o culoare interzisă persoanelor de talie mare, mai ales dacă alegi să o porți în partea de jos. Eh, deși inițial m-am îndrăgostit de același model de jeans, dar pe nuanța superbă de verde mentă, am zis să fiu și mai îndrăzneață de atât și să îi iau pe alb. Am făcut-o pentru mine, pentru voi și pentru toate persoanele care au auzit că nu au voie să poarte alb!

Ioana Dumitrache TEX Plus size5 Ioana Dumitrache TEX Plus size1

Machiaj luminos pentru plimbările în parc

Și pentru că zilele pline de soare și de voie bune au a venit, m-am gândit să fac un tutorial pentru un machiaj lejer și ușor de făcut pe care să îl puteți purta la plimbările în aer liber. Hainele din colecția TEX m-au inspirat să creez un look luminos ce va fi pus în evidență de strălucirea razelor de soare.

Și nu pot încheia acest articol fără încă o veste bună: din 28 martie încep reducerile de până la 50% la colecția de primăvară TEX. Spor la shopping!

Ioana Dumitrache TEX Plus size2 1 Ioana Dumitrache TEX Plus size9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *