Mai sunt doar câteva zile în care vă mai puteți rezerva locul la workshop-ul despre stil și frumusețe pe care eu și Irina Markovits l-am lansat în luna martie. Prima ediție are loc în București și presupune să participați la două întâlniri care vor avea loc duminica (pe 24 și 31 martie). Următoarea destinație va fi cel mai probabil Cluj în luna mai.

Pentru că nu mai aveți foarte mult timp la dispoziție pentru a vă rezerva unul dintre cele 10 locuri rămase disponibile, m-am gândit să vă fac o listă cu câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratați acest workshop inedit. Bineînțeles, vom păstra suprizele speciale doar pentru participante 🙂

  1. Vei cunoaște femei ca tine și ca mine, preocupate de imaginea din oglină și de imaginea despre sine. Vei înțelege că normalul înseamnă diferit și că acceptarea trebuie să vină din interiorul tău și nu din exterior. Vom vorbi despre motivație interioară, sănătate, acceptarea și înțelegerea propriului corp.
  2. Te vom ajuta să îți descoperi tipul de siluetă, care îți sunt atuurile și care sunt calitățile pe care le observă prima dată o persoană străină la tine prin niște exerciții practice. Apoi vom discuta și vom exemplifica practic idei de ținute care ți se potrivesc. Adică, vom crea împreună ținute chiar la workshop. Dacă ai vreo piesă vestimentară preferată acasă și nu știi cum să o integrezi într-o ținută, adu-o la workshpop și vom găsi o soluție împreună!
  3. Vom discuta despre cum să ne îmbrăcăm feminin, modern și armonios, când nu ne încadrăm în mărimi standard și de ce este important să nu ne cramponăm de numerele de pe etichetele hainelor. Mai țineți minte că acum trei săptămâni mi-am cumpărat o fustă măsura 34 deși eu port 42?
  4. Te vom ajuta să îndrăznești să ieși din zona de confort pentru a te descoperi pe tine și îți voi împărtăși propria poveste despre cum am reușit să renunț la hainele negre și largi (care simțeam că mă protejează de prejudecățile celor din jur).
  5. Vom vorbi despre miturile false referitoare la îmbrăcarea siluetelor plus-size. Culori aprinse? Imprimeuri încărcate? Haine mulate?
  6. Veți afla cum să vă evidențiați zonele corpului care vă plac cu adevărat (jocuri de lumini și umbre, plasări de puncte focale, acrobații cu accesorii).
  7. Vom aborda subiectul (extrem de important) al lenjeriei modelatoare: când o purtăm, cum o alegem, de unde o cumpărăm și care sunt modelele potrivite în funcție de ținute.
  8. Vom discuta despre feminitate și senzualitate, de ce multe femei nu se consideră feminine și cum își pot îmbrățișa senzualitatea.
  9. Îți vom dezvălui lista de magazine (fizice și online), branduri, târguri și outleturi preferate de unde poți achiziționa haine plus size frumoase, moderne, de foarte bună calitate și la prețuri decente.
  10. Vă vom ajuta să vă dezvăluiți frumusețea în propria ei formă, fără a mai încerca să o modelați după croieli standard total nepotrivite și judecăți de valoare care nu vă reprezintă și cu care cel mai probabil nici nu rezonați.

Vrem să plecați de la acest workshop mai optimiste, mai împăcate voi înșivă, mai curajoase, mai bine informate și mai sigure pe voi. Vrem să vă scuturăm de propriile piedici și bariere care nu v-au permis să fiți voi înșivă, și care v-au împiedicat până acum să vă atingeți potențialul maxim.

Dacă sunteți curioase cum ne-a venit ideea acestui workshop, vă invit să citiți acest material, iar aici o puteți cunoaște mai bine pe Irina. 

Workshop-ul Dincolo de centimetri costă 300 lei (pentru ambele întâlniri) și înscrierile se fac printr-un email la adresa inscrieri@imagematters.ro.

Nu uitați că v-am pregătit o serie de surprize faine i de la partenerii evenimentului: TEX, FashionUP și FitBit

Comments

comments