Apivita este un brand frumos. Şi nu pentru că o spun eu sau vreun om de PR, ci pentru că oferă fiecărui client în parte o experienţă unică, care de cele mai multe ori se transformă într-o poveste cu final fericit.

Eu am descoperit produsele Apivita într-o farmacie Sensiblu acum ceva ani buni şi de atunci am prins mare drag de balsamurile de buze extrem de hidratante, masca de faţă cu rodie, săpunul cu iasomie şi crema de corp cu miere. Şi asta este doar lista scurtă de produse pe care iubesc să le folosesc de la acest brand.

apivita-royal-honeyÎnsă, am fost cu adevărat cucerită de Apivita atunci când Niki Panotopoulou Koutsiana, unul dintre fondatorii brandului, mi-a povestit în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pe blog (pe care vă invit să îl citiţi AICI) cu suflet şi pasiune despre cum au luat naştere primele produse în 1972.

Acum, după 36 de ani de activitate şi o prezenţă în peste 14 ţări din lume, a venit momentul ca APIVITA să deschidă primul magazin în București – THE APIVITA STORE.

The Apivita Store  baneasa

Peste 300 de produse de înfrumusețare și îngrijire pentru femei, bărbați și copii vă aşteaptă într-un cadru  primitor la primul etaj din Băneasa Shopping City. După ce vei intra în magazinul APIVITA, vei fi întâmpinat de o masă lungă, simbolul celebru al ospitalității grecești, pe care se va afla întotdeauna o ceașcă de ceai cald cu miere, expresie a înțelepciunii, științei și naturii Greciei.

În toți acești ani, modelele de inspirație APIVITA – flora bogată a Greciei, societatea albinelor și abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătății și frumuseții – au fost folosite în cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovative, naturale și eficiente produse. 

Produsele APIVITA sunt create în fabrica Bioclimatică din Markopoulo, Attica, Grecia și sunt disponibile în farmacii si magazine proprii din Grecia și alte 14 țări din lume.

Te-am convins să vizitezi noul THE APIVITA STORE?

ioana-dumitrache-apivita-raluca-mohora ioana-dumitrache-adina-vlad-cristina-pavel-apivita

Comments

comments