În august 2013 mi-am pus pentru prima dată extensii de gene fir cu fir. Am avut noroc să mă las din prima pe mâinile Ralucăi Popescu aşa că am avut parte de o experienţă plăcută chiar de la început. De atunci am rămas fidelă acestui serviciu de înfrumuseţare şi astăzi încă port extensii fir cu fir Xtreme Lashes.

Pasiunea cu care Raluca Popescu (make-up artist şi trainer naţional Xtreme Lashes) concepe designul personalizat înainte de aplicarea extensiilor a fost absolut molipsitoare, aşa că am urmat şi eu cursurile Academiei Xtreme Lashes. Din lipsă de timp nu profesez, dar acum ştiu totul despre extensiile de gene şi vă pot da sfaturi avizate, nu doar din propria experienţă.

extensii-gene-raluca-popescu

Câteva avantaje ale extensiilor de gene Xtreme Lashes

  1. Bye-bye mascara! Pe toată perioadă în care porţi extensii nu mai este nevoie să te dai cu mascara.
  2. Îţi conturează natural privirea şi te arăţi ca o prinţesă chiar de la prima oră a dimineţii.
  3. Sunt foarte uşor de întreţinut: trebuie periate o dată pe zi.
  4. Designul personalizat poate corecta diferite imperfecţiuni: ochi căzători, gene mici şi drepte sau decolorate, asimetrii vizibile ale ochiului.
  5. Poţi alege tipul de aplicare care ţi se potriveşte în funcţie de rezultatul pe care ţi-l doreşti: 1D, 2D sau Volumation
  6. Este ideal pentru vacanţe sau momentele în care vrei să arăţi bine, dar nu ai timp şi chef pentru un ritual de înfrumuseţare.

extensii-gene-colorate-raluca-popescu-horz

Pop some color over there!

Extensiile de gene colorate pot fi detaliul special care pot completa o ţinută specială, sau care pot sublinia nuanţa naturală a irisului. Stilistul tău îţi poate aplica doar câteva fire colorate printre cele negre pentru a aduce un strop de culoare sau poţi opta pentru o aplicare în întregime colorată precum în fotografiile de mai jos.

Eu, de exemplu, am purtat adesea câteva extensii mov, roşii sau maro pentru a scoate şi mai mult în evidenţă culoarea verde a ochilor mei.

Să nu vă fie teamă să experimentaţi. Stiliştii ne anunţă că urmează o vară plină de culoare, aşa că extensiile de gene colorate vor deveni foarte curând un must-have!

Extensii-gene-colorate extensii-colorate-gene extensii-gene-colorate3

Ce părere ai de extensiile de gene fir cu fir colorate? Te tentează?

Credit foto: FotografulTAU

Comments

comments