La începutul lunii mai a avut loc prima ediţie a Galei ELLE Blogging Awards în cadrul căreia am fost nominalizată la categoria Best Beauty Blog. Vă mărturisesc cu toată sinceritatea că m-am simţit foarte onorată de această nominalizare, mai ales că lista a fost foarte scurtă, cu doar patru bloguri. V-am reamintit de Gala ELLE Blogging Awards deoarece Babyliss Paris a fost unul dintre sponsorii principali ai competiţiei şi cu această ocazie m-a provocat să testez acasă uscătorul de păr Babyliss Le Pro Light Volume. Produsul nu este ales întâmplător, căci eu sunt o mare fană a părului cu volum, aşa că tema a fost fix pe placul meu.

Ce am descoperit? Vă las descoperiţi în rândurile de mai jos şi în video-ul pregătit special pentru voi.

Ioana-Dumitrache-Babyliss-pro-light-volume

Despre Babyliss Paris

Babyliss Paris este brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală şi pentru realizarea lor colaborează de peste 50 de ani cu experți în domeniul styling-ului. Succesul brandului s-a bazat pe inovaţie şi design deosebit, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate potrivite tuturor dorințelor în materie de styling și îngrijire personală.

Gama de produse BaByliss Paris este vastă şi oferă consumatorilor săi o serie întreagă de produse de la uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative la multistylere și epilatoare.

Informatii despre Babyliss Le Pro Light Volume

Babyliss Le Pro Light Volume este un uscător de păr din gama profesională ce asigură o uscare rapidă şi uşoară a părului în orice condiţii. Este un aparat special conceput să ofere volum părului deoarece are un flux de aer de până la 100 km/h, ce asigură rezultate spectaculoase chiar la tine acasă. Are încorporată tehnologia de ionizare care îngrijeşte şi protejează părul şi o duză subţire pentru o coafare precisă.

Babyliss Le Pro Light Volume

Impresii şi recomandări

Sunt îndrăgostită de uscătorul Babyliss Le Pro Light Volume pentru că în ciuda faptului că nu sunt chiar pricepută la capitolul coafat, fără prea mult efort părul meu arată foarte frumos după uscare.

Mie cel mai mult mi-au plăcut următoarele lucruri:

  • este foarte uşor şi nu îmi oboseşte mâna în timpul uscării;
  • deşi am părul foarte des m-am uscat în doar 10 minute;
  • are trei trepte de temperatură (două de aer cald şi una de aer rece);
  • are trei viteze;
  • duza este subţire, exact ca la salon şi este detaşabilă;
  • are o funcţie pe bază de ioni pentru a nu deteriora părul;
  • menţine o temperatură constantă astfel încât cuticula nu este afectată de o supraîncălzire;

Concluzia? Dacă sunteţi  în căutarea unui uscător de păr, Babyliss Le Pro Light Volume are toate atuurile. Preţul este unul accesibil şi îl puteţi comanda online de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *