Tu câţi paşi ai făcut azi pentru visul tău? Este întrebarea pe care elmiplant a adresat-o tuturor femeilor atunci când a lansat platforma www.walktall.ro prin doreşte să le reamintească femeilor de pretutindeni de magia pe care o propagă atunci când merg cu încredere.

Walk Tall este despre încredere în sine. Într-o lume în care tiparele modelează personalităţile şi prejudecăţile mentalităţile, elmiplant încurajează femeile să îşi reamintească nenumăratele motive pentru care păşesc cu încredere, cu umerii drepţi, capul ridicat şi zâmbetul pe buze. Indiferent cine sunt sau ce aspiră să fie, acestea au încredere în forţele proprii şi în visurile lor şi poartă această încredere pe chip.

elmiplant m-a provocat şi pe mine să vă vorbesc despre ce lucrurile care mă fac să mă simt încrezătoare atunci când păşesc şi am hotărât să fac un video în care vă vorbesc despre ce înseamnă #MyBodyJourney pentru mine şi cum îmi influenţează fiecare pas.

Vă invit să urmăriţi video-ul şi să ascultaţi povestea mea, dar şi să vă înscrieţi pe platforma #WalkTall unde puteţi câştiga foarte multe premii interesante care vă vor face viaţa mai frumoasă. Cum vă puteţi înscrie pe platforma #WalkTall? Simplu, tot ce trebuie să faceţi este să încărcaţi un video sau o fotografie care să exprime cum mergeţi voi cu încredere (adică, în timp ce mergeţi).

 

*CONCURS*

Pe lângă premiile pe care le puteţi câştiga pe platforma #WalkTall, eu voi mai oferi un premiu uneia dintre voi ce constă într-un ritual complet de îngrijire format din 10 produse elmiplant!

Ca să vă înscrieţi şi la concursul meu trebuie să îndepliniţi următoarele cerinţe:

  1. Înscrie-te pe platforma #WalkTall: http://www.walktall.ro/
  2. LIKE paginii de Facebook elmiplant: https://www.facebook.com/Elmiplant/
  3. Completează formularul AICI.

Va puteti inscrie pana la data 6 iunie 2016.

elmi_IoanaDumitrache.ro

Premiul conţine următoarele produse:

CC Cream

Demachiant de ochi bifazic

Serveţele demachiante Skin Defence

Cremă de ochi Hyaluronic 3D

Apă Minerală Pure Moisture

Lapte de corp SKINNERGY

Gel de duş Senses Touch Aqua Breeze

Cremă reparatoare pentru călcâie Smooth Feet

Cremă de mâini SOS Perfect Hands

Anticelulitic Gel Slim NoGym

Mult succes!


Castigatoarea este Kamy Karmen, felicitari! Te rog sa imi dai un mail de pe adresa cu care te-ai inscris la concurs cu datele la care doresti sa iti fie livrat premiul.

Comentariile la 2 despre “#WalkTall – mesajul meu despre încrederea în sine + CONCURS! [VIDEO]

  1. stoica claudia spune:

    particip

  2. KrysKrissya spune:

    Particip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *