Nu de puţine ori am fost întrebată care este brandul meu preferat de machiaj sau care sunt top 5 produse preferate din trusa de make-up artist. Şi tot de atâtea ori mi-a fost greu să dau un răspuns de care să fiu 100% sigură şi mulţumită pentru că sunt mai multe produse care îmi fac munca mai uşoară şi care merită să fie în top. Însă adevărul este că fiecare brand are produse foarte bune şi produse mai puţin performante. Sau mai precis spus, care nu se potrivesc consumatorului din diverse motive.

INGLOT este un brand polonez despre care v-am mai povestit cu diferite ocazii (click AICI pentru a citi alte articole pe această temă) şi despre care am o impresie generală bună. Nu am încercat chiar toate produsele lor (încă nu am fost  atrasă sau nu am avut ocazia să încerc pudrele, fondurile de ten, corectoarele sau produsele pentru sprâncene), dar dintre cele încercate sunt câteva fără de care nu mai vreau să trăiesc. Şi m-am hotărât să fac un top pentru voi.

Tus-Inglot

  1. INGLOT Duraline

După trei zile de curs la London College of Fashion trebuie să vă povestesc că începusem să duc lipsa unui produs: Inglot Duraline. Deşi îl luasem cu mine la Londra, nu îl puteam folosi la curs deoarece trebuia să lucrăm doar cu produsele puse la dispoziţie şi care erau MAC. Nu vreau să înţelegeţi că nu ne-au pus la dispoziţie toate materialele de care aveam nevoie, însă sunt atât de obişnuită să lucrez cu Duraline, încât chiar îi simţeam lipsa. În plus, multe lucruri le-aş fi putut face mult mai repede şi mai uşor dacă aş fi avut un strop de Duraline.

Nu mai am cutia cu ingrediente de la Duraline, însă ştiu că m-am uitat atunci când l-am cumpărat şi este un polimer pe bază de silicon. Deci cu el puteţi activa foarte bine produsele pe bază de silicon. La ce mai poţi folosi Inglot Duraline:Inglot-Duraline

  • Poţi transforma orice fard pudră sau pulbere într-un eyeliner.
  • Intensifică nuanţele fardurilor şi le face waterproof.
  • Dacă ţi s-a uscat gel linerul îl poţi readuce la viaţă cu o picătură de Duraline. Eu îl mai folosesc ca să fac gel linerul cât mai lichid până obţin o textură asemănătoare cu cea a acuarelei.
  • Dacă ţi s-a uscat mascara, o poţi reactiva cu Duraline.  O dată am amestecat Duraline cu pigment holo şi cu ajutorul unei pensule l-am aplicat pe gene. S-a fixat foarte bine şi efectul a fost fix cel dorit.

Pe scurt, Duraline este produsul bun la toate din trusă. Poţi face o grămadă de lucruri cu el doar imaginaţia ta este limita.

 

  1. INGLOT Eyeliner Gel #77

După ce am încercat Make Up For Ever Aqua Black şi MAC Blacktrack, pot afirma că INGLOT Eyeliner Gel în nuanţa 77 este preferatul meu dintre cele trei produse testate. În primul rând este mai negru decât MAC şi are o textură mai uşor de folosit decât cel MUFE. În plus, este mai rezistent decât amândouă. Iar la capitolul cantitate vs. calitate, tot Inglot câştigă căci are 5,5gr şi costă în jur de 59 lei, iar cel MAC de exemplu, are 3gr şi costă în jur de 79 lei.

În plus, Inglot are o paletă foarte largă de nuanţe de eyelinere gel pe care le recomand cu încredere.

Inglot-gel-eyeliner-77

  1. Pigmenţii INGLOT

Sunt minunaţi şi îi găsiţi în texturi diferite: mate, holografice, texturizate, irizate şi câte şi mai câte! Acum două săptămâni am avut un job cu Adina şi Adela (cu siguranţă aţi observat deja prin Bucureşti noua campanie Mega Image cu clienţii săi) şi am descoperit că Adela avea o colecţie impresionantă de pigmenţi dintre care foarte mulţi erau Inglot aşa că a doua zi am venit la noi cu cutiuţe goale şi ne-am pus pe făcut schimb de pigmenţi. De la ea am încercat prima dată pigmenţii texturizaţi Inglot şi pur şi simplu m-am îndrăgostit de ei! Îmi plac atât de mult şi mi-am dorit să vă arăt şi vouă cât sunt de deosebiţi încât am făcut şi un filmuleţ, dar cred că i-a mai scăzut din calitate atunci când l-am uploadat.

INGLOT-PIGMENTS-SWATCH-66-28-79-82-24-111-140

  1. Rujurile mate INGLOT

Nuanţa mea preferată este 417. Îmi place atât de mult încât am cumpărat unul pentru trusa de make-up artist şi unul pentru uzul personal. Deşi este o formulă mată şi rezistentă, nu usucă atât de tare buzele în primele ore precum rujurile mate cu textură lichidă.

INGLOT-417-LIPSTICK-SWATCH

  1. INGLOT Liquid Eyeliner cu glitter

Aceste tuşuri sunt în primul rând foarte rezistente, şi aplicate peste un machiaj în farduri mate schimbă cu totul rezultatul. Dacă nu sunteţi fane ale glitterului trebuie să vă spun că nu au particule mari, ci mai mult un sidef care colorat ce reflect lumina într-un mod foarte glamouros.

Inglot-liquid-eyeliner-35-41-swatch

Sper că v-a plăcut lista mea şi dacă mai aveţi ceva de adăugat pee a, vă rog să o faceţi. Nu uitaţi că sharing is caring!

 

 

Comments

comments