“Ce faci sâmbătă?”

“Machiez şi apoi sunt liberă. Vrei să facem antrenament online?”

“Da, şi apoi ţi-am stabilit o întâlnire cu dna. Doctor Daniela Stegaru.”

Totul a început când eram la un antrenament la Personal Trainer Studio. Era joi. Iulian urma să fie trei zile plecat din Bucureşti (atunci când am ieşit eu la alergat prima dată, remember?), dar asta nu trebuia să ţină în loc planurile noastre. Aşa că mi-a programat o întâlnire cu dna. Doctor Daniela Stegaru, medical nutritionist cu care colaborează pentru obţine cele mai bune rezultate cu clienţii săi.

M-am dus, că doar nu era să nu mă duc. Am consultat atâţia nutriţionişti şi am auzit atâtea recomandări de-a lungul timpului, că adevărul este că nu aveam prea mare nădejde. Însă am încredere în recomandarile lui Iulian Dinu. Pur şi simplu mi-a demonstrat că îşi cunoaşte prea bine meseria şi că o face cu prea mare dedicare că să nu ţin cont de cerinţele lui. Uneori mi-ar plăcea să fiţi acolo cu mine în sală când reuşesc să fac nişte exerciţii pe care nu aş fi crezut niciodată că voi fi în stare. Nu prea îmi pot găsi cuvintele potrivite ca să vă explic cum ma simt, dar e ca şi cum m-aş autodepăşi în mod constant şi ca si cum aş cuceri mici eversturi de fiecare dată. Cred că de aici îmi izvorăşte şi o parte din motivaţie şi ambiţie.

nutrition 2

Întâlnirea cu dna. Doctor Daniela Stegaru (pe care o puteţi găsi la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C. Paulescu) a fost foarte scurtă. A fost scurtă pentru că nu a fost nevoie de mult timp pentru a-mi da seama că suntem pe aceeaşi lungime de undă şi că este o persoană cu principii sănătoase, cunoştinţe solide şi multă multă experienţă. În plus, este o persoană blândă, răbdătoare şi care transmite optimism. Cu siguranţă aceste fapte au contribuit la înscrierea mea la cursul de Tehnician Nutriţionist, căci imediat ce mi-a povestit că este profesor la Fitness Education School şi că pe 10 octombrie începe cu o nouă grupă, am luat imediat decizia de a participa. Şi voi ştiţi că deciziile luate cu sufletul sunt cele mai bune.

curs-tehnician-nutritionist

În urma acestui curs care durează 6 luni (cursurile au loc sâmbata şi duminica, un singur weekend pe lună) pot susţine un examen în urma căruia primesc o diplomă acreditată atât la nivel national, cât şi la nivel international. Însă pe mine nu diploma mă interesează în mod special, ci să învăţ să mănânc şi să am o relaţie corectă cu mâncarea. Vreau să învăţ cum funcţionează organismul şi cum să îl ajut să funcţioneze la capacitate maximă. Vreau să ştiu. Şi ceea ce ştiu să fie corect. Şi vreau să vă pot da sfaturi cât mai bune şi cât mai pertinente. Vreau să îmi înţeleg organismul şi să simt că lucrăm împreună.

Dacă vă interesează şi pe voi cursul de Tehnician Nutriţionist de la Fitness Education School, puteţi citi mai multe informaţii AICI. În plus, dacă printre voi mai sunt persoane interesate să se înscrie la cursul care începe pe 10 octombrie şi ne strângem minim 4 persoane, putem beneficia de o reducere de 200 lei din costul total.

Eu zic că am un motiv foarte bun să îmi dedic un weekend pe lună în următoarele şase luni acestui lucru. Voi ce părere aveţi?

Comments

comments