Vă scriam acum vreo doi ani și jumătate un articol în care vă povesteam despre 5 site-uri de unde puteți comanda lenjerie modelatoare. Acest articol s-a bucurat și se bucură de un mare succes, așa că v-am întrebat pe grupul nostru privat și exclusivist de Facebook #IDuBabes dacă nu cumva vreți să fac unul nou cu o versiune actualizată a propunerilor mele (deși încă sunt valabile și primele recomandări), iar răspunsul vostru a fost că vă doriți tare mult o serie nouă de recomandări. Cum îmi place să primesc idei de articole de la voi, iată că sâmbătă dimineața m-am trezit înaintea tuturor prietenilor mei cu care am plecat spre Ischgl la ski ca să vă îndeplinesc dorința.

Lenjeria modelatoare sper că nu mai este un subiect tabu. Vedetele de la Hollywood o poartă considerând-o ceva firesc, iar de foarte multe ori chiar medicii o recomandă.

Eu sunt fana acestui tip de lenjerie și de foarte mulți ani am început să îmi construiesc o mică garderobă modelatoare, adică am o serie de piese diferite pe care le folosesc în funcție de ocaziile și ținutele pe care le port. Această garderobă modelatoare a fost construită în timp, cu răbdare, cu investiții, cu nervi (pentru că se poate întâmpla să comanzi ceva și să te trezești cu altceva, sau știți că trebuie să depui foarte mult efort ca să te introduci într-o piesă de lenjerie modelatoare), cu produse testate care s-au dovedit ineficiente, nepotrivite sau de calitate proastă, însă a meritat efortul pentru că acum am câte o piesă pentru fiecare situație astfel încât nu există șansa să fiu prinsă nepregătită. 

Lenjeria modelatoare este o piesă vestimentară foarte accesibilă în zilele noastre, chiar și pentru măsuri foarte mari. Acum este de ajuns doar să dai un simplu search pe Google lenjerie modelatoare și vei vedea că primești o grămadă de site-uri care comercializează piesele de care tu ai nevoie. De asemenea, vă mai recomand și magazinele fizice din mall-uri sau de sine stătătoare. Chiar de curând am avut plăcuta surpriză să dau peste lenjerie SPANX (brandul care de peste 20 de ani oferă femeilor din toată lumea acest device care ne ușurează existența) într-un magazin Mercari. SPANX este brandul de referință în acest domeniu și chiar vă recomand să încercați să vă procurați piese originale. 

Dar cum în 20 de ani lucrurile evoluează rapid, acum există o grămadă de alte branduri care produc lenjerie modelatoare de foarte bună calitatea și la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Înainte de a vă lăsa lista site-urilor vreau să vă mai recomand o piesă de lenjerie absolut esențială, mai ales pentru femeile care vor să poarte piese vestimentare cu umerii la vedere fără să li se vadă bretelele de la sutien: sutienul fără bretele Wonderbra pe care eu l-am descoperit în 2016 în Grecia și care a reprezentat o investiție extraordinară.  Eu aveam cupă D sau DD pe atunci și îmi oferea o susținere extraordinară. Acest sutien poate fi comandat și în România de aici. Și tot aici găsiți o selecție impresionantă de piese modelatoare.

În continuare primesc foarte multe mesaje cum pot eu să port bluze/rochii cu umerii goi fără sutien, iar răspunsul este același: acest model de sutien care nu lipsește din garderoba mea. Chiar este o investiție care merită făcută!

ioana dumitrache paris fashion week curvy model5 tile

Dar acum să trecem la lenjeria de corp modelatoare. Din fericire acum nu mai simt nevoia să port lenjerie modelatoare așa cum simțeam în trecut pentru că după operația de abdomoplastie am un abdomen plat, iar după cele peste 40kg slăbite prin sport și alimentație sănătoasă corpul este remodelat armonios. Într-adevăr, nimic nu remodelează corpul mai frumos decât mișcarea, dar lenjeria modelatoare este o soluție rapidă foarte eficientă care îți poate da un plus de încredere în sine, iar eu vă încurajez să apelați la ea.

O surpriză foarte frumoasă a fost Clessidra Shop unde puteți găsi piese din materiale foarte bune pe măsuri foarte mari și o selecție variată de modele.  Pe Bon Prix găsiți o selecție mai puțin ofertantă, dar au niște modele esențiale pe care eu vi le recomand, iar selecția de măsuri este de asemenea ofertantă. 

NewCatwalk.ro este un site pe care l-am descoperit făcând research pentru acest articol. Mi-a plăcut să descoper lenjerie Triumph pe care eu o recomand cu încredere. 

Site-ul H&M România are o selecție impresionantă de piese de lenjerie modelatoare și o selecție de măsuri generoasă care nu sunt disponibile și în magazinele fizice. 

Acest site are piese interesante, dar trebuie să aveți răbdare să căutați până găsiți ce aveți nevoie.

Pe Next.ro găsiți o selecție faină tare de tipuri de lenjerie din materiale foarte bune, inclusiv SPANX. 

Iar pe Glami.ro găsiți o selecție tare faină de piese și site-uri de unde puteți comanda. 

Sper că v-a plăcut acest articol, iar dacă îl găsiți folositor vă rog să îmi arătați acest lucru printr-un share și printr-un feedback în comentarii. De asemenea, aștept în continuare sugestiile voastre de articole pentru că îmi place să vin în întâmpinarea nevoilor voastre.

Un comentariu la “8 site-uri de unde poți comanda lenjerie modelatoare

  1. Ana-Maria spune:

    Multumesc mult pentru linkuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *