Ţineţi-vă bine: după ce v-am prezentat stylerul meu preferat pentru coafarea părului, a venit momentul să vă prezint următoarea generaţie de gadgeturi destinate coafării: airstylerul.

Philips tocmai a lansat pe piaţa din România noua perie rotativă Philips Dynamic Volume HP8654, un airstyler cu sistem automat de rotire, în 2 sensuri, substitut ideal al priceperii stilistului, care asigură o protecţie eficientă a părului tău și îl menține moale și strălucitor.

Să ne lămurim: noua perie rotativă Philips Dynamic Volume cu flux de aer cald permite uscarea şi coafarea părului în acelaşi timp, protejându-l şi oferindu-i un aspect sănătos, revigorat. Ba mai mult, setarea specială “Care” asigură temperatura optimă de uscare și protejează împotriva supraîncălzirii. Părul se usucă repede, cu aceeaşi putere a jetului de aer cald, dar la o temperatură constantă de îngrijire.

perie rotativa Philips HP8654 lifestyle 2

Şi asta nu e tot! Pentru numeroase posibilităţi de coafare în funcţie de tipul şi lungimea părului, peria rotativă de păr Philips Dynamic Volume are  două accesorii:

–       o perie rotundă de 50 mm, cu înveliş ceramic din turmalină şi peri naturali pentru a adăuga volum, structură și strălucire părului. Graţie perilor naturali de care dispune, peria netezeşte şi coafează părul fără a-l agresa, reducând sarcina statică, mărind strălucirea și prevenind încurcarea părului.

–       o perie retractabilă de 30 mm, cu peri retractabili şi înveliş ceramic din turmalină pentru a adăuga onduleuri definite, fără şuvite încurcate.

perie rotativa Philips HP8654 1

Învelișul ceramic din turmalină al periilor protejează părul în timpul coafării. Acest înveliș special oferă o conducţie termică eficientă, fără puncte fierbinţi, și adaugă strălucire cu fiecare mișcare. Astfel, părul tău se va menține sănătos și moale.

Preț Philips Dynamic Volume HP8654: 268 lei

 –-

Philips te invită să intri pe www.facebook.com/philipscare și povestești experiența ta de beauty. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.philips.ro.

 

Comentariile la 5 despre “Airstylerul – noul gadget de coafare a părului

 1. alivis spune:

  Si… care e diferenta dintre acest „nou gadget de ingrijire” de „ultima generatie” si peria mea babyliss de 3 ani? Ceramica check, 2 sensuri check… si am alte 3 capete pe langa cel de volum.

  Aveam impresia ca voi citi ceva obiectiv si cu adevarat nou.

  1. Imi pare rau dar nu stiu nimic despre peria ta de la Babyliss, asa ca nu pot face o comparatie.

  2. nadia spune:

   Si eu sunt f incantata de peria mea rotativa de la Babyliss- o am de vreo 2 ani. Si eu am avut impresia ca voi citi ceva nou. Alte doua prietene ale mele au perie rotativa de la Rowenta- deci chiar nu este o noutate. Din pacate postul asta cam miroase a publicitate facuta intr-un mod superficial.

 2. Claudia S spune:

  Noua poate pentru ei, deoarece periile lor sunt de… Eu am o Rowenta alb/ cream, cea mai noua, si sincera sa fiu aceasta de la Philips ma indoiesc ca o egaleaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *