2015 a fost anul în care sportul și făcut loc în viața mea. Aproape patru ani mai târziu îmi place să observ că #MyBodyJourney a devenit cu adevărat un stil de viață, și sunt mândră că de data asta nu a fost doar un episod trecător. Îmi amintesc că era luna mai, vremea era frumoasă cu temperaturi plăcute pentru plimbări lungi în aer liber. Și pentru că nu îmi plăcea să fac sport, nu aveam un abonament la o sală și aveam mari rețineri în a-mi face unul, am început să introduc mișcarea în viața mea prin plimbări lungi pe jos. Mai întâi doar 10-15 minute, apoi o jumătate de oră și treptat am crescut nivelul de efort până când chiar am ajuns într-o sală făcând sport în mod regulat cu un antrenor personal. Nu a fost deloc ușor, dar progresând încet (dar sigur) am ajuns să îmi doresc eu să fac mișcare în mod regulat. Și pentru că deja eram constantă de aproape 4 luni, în luna august 2015 am primit cadou prima mea brățară fitness – Fitbit Charge HR. Acest device îmi număra pașii pe care îi făceam zilnic, distanțele parcurse, pulsul, îmi monitoriza somnul și aveam acces la o aplicație foarte faină unde mă conectasem cu alți oameni dornici de mișcare. Mi-am botezat brățara Marcela, iar de atunci am fost nedespărțite (cel puțin până când am făcut un update la Fitbit Charge 2 HR, căreia i-am spus Marcela the second).

Între timp Fitbit a lansat și o serie de smartwatch-uri care pot monitoriza mai multe tipuri de activități (printre care și ski-ul) și pe care poți pune muzică astfel încât atunci când ies la alergat în parc să nu mai fie nevoie să îmi iau și telefonul cu mine. Pentru că s-a făcut vremea frumoasă și pentru că pot relua alergarea afară vreau să fac un upgrade și să trec la Marcela the third.

9 mai 2018 – când am alergat prima dată peste 10km

Deoarece de curând Fitbit a lansat patru produse noi, iar miercuri urmează să plec la snowboarding pentru ultima dată în acest sezon, cred că este momentul perfect să fac schimbarea. Este vorba de un nou smartwatch – Fitbit Versa Lite Edition – și trei brățări: Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire și Fitbit Ace 2. Aceste device-uri noi oferă au un preț mai mic, dar le oferă utilizatorilor opțiuni noi și îmbunătățite precum: acces la o diversitate mare de funcții software, date complexe despre sănătate și posibilitatea de a se raporta la una dintre cele mai mari rețele sociale globale cu oameni care vor să își îmbunătățească stilul de viață.

Fitbit Versa Lite Edition – noul smartwatch cu design modern și culori vibrante

Creat după modelul de succes al produselor din familia Fitbit Versa, noul  Fitbit Versa Lite Edition  are toate funcționalitățile mult îndrăgite pentru care produsele Fitbit Versa sunt recunoscute:

 • Monitorizarea activității fizice
 • Monitorizarea ritmului cardiac 24/7 prin tehnologia PurePulse
 • Monitorizarea ciclurilor de somn
 • Peste 15 tipuri de exerciții cu posibilitatea setării de obiective  
 • Notificări primite din aplicațiile preferate de pe telefon[i]
 • Rezistent la apă – până la 50m

Fitbit Versa Lite Edition se conectează la GPS-ul telefonului și are o autonomie extinsă a bateriei de peste 4 zile[ii]. De asemenea, produsul are integrat și senzorul SpO2, cu ajutorul căruia utilizatorii își vor putea monitoriza nivelul de oxigen din sânge pentru a prevedea unele probleme de sănătate cum ar fi apneea din timpul somnului. Noul smartwatch are un design simplu, cu un singur buton și culori puternice, îndrăznețe, potrivite persoanelor care vor să se remarce. Fitbit Versa Lite Edition este cel mai accesibil smartwatch Fitbit și se adresează celor care își doresc un produs versatil, atrăgător și ușor de folosit, care să îi motiveze să aibă un stil de viață mai sănătos.

Se poate comanda online de aici

Fitbit Inspire HR – noul tracker accesibil și atractiv

Acest produs nou se remarcă prin:

 • Monitorizarea activității fizice
 • Monitorizarea ritmului cardiac 24/7
 • Monitorizarea ciclurilor de somn
 • Peste 15 modele de exerciții pentru antrenament, cu posibilitatea setării de obiective pentru fiecare antrenament (număr de minute, calorii sau distanță);
 • Rezistent la apă – până la 50 m
 • Memento-uri de mișcare și mesaje motivante atunci când îți atingi scopurile
 • Aplicații precum cronometru și StopWatch

Cu un design elegant și ecran touchscreen, Fitbit Inspire HR se conectează la GPS și are sesiuni de respirație ghidată în funcție de ritmul cardiac al utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul tracker-ului, utilizatorii pot primi notificările de pe smartphone – totul cu o autonomie a bateriei de peste 5 zile.

Fitbit Inspire – cel mai accesibil tracker din portofoliul Fitbit

Noul Fitbit Inspire se adresează celor care nu au mai avut un produs de tip wearable, dar își doresc un stil de viață mai sănătos. Acest tracker cu touchscreen este foarte ușor de folosit și oferă informațiile de bază de care se poate bucura orice utilizator:

 • Monitorizarea activității fizice
 • Monitorizarea ciclurilor de somn
 • Memento-uri de mișcare și mesaje motivante atunci când îți atingi scopurile
 • Aplicații precum cronometru și StopWatch
 • Rezistent la apă – până la 50 m
 • Notificări de pe smartphone
 • Autonomie baterie de până la 5 zile

Fitbit Ace 2 – noul tracker pentru copii

Scopul acestui tracker este de a-i determina pe copiii de peste 6 ani să deprindă încă din copilărie obiceiuri sănătoase și să îi încurajeze să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii – într-un mod activ. Ace 2 este rezistent la apă (până la 50 m), are protecție de ecran și poate fi personalizat cu accesorii și brățări colorate. Un alt avantaj al noului Ace 2 este că se adaptează stilurilor jucăușe și active prin cadrane interactive, avatare colorate și poze de profil pentru aplicația Fitbit[iii]. În plus, părinții pot monitoriza activitatea copiilor prin crearea unui cont Fitbit Family Account.

Design nou al aplicației Fitbit

În curând aplicația Fitbit va avea un design nou, motivant și inspirațional, care le va permite utilizatorilor să își personalizeze întreaga experiență Fitbit. Astfel, evoluția va fi mai ușor de urmărit și înțeles, datele vor fi adăugate cu ușurință, iar conținutul mai simplu de găsit. De asemenea, legătura cu întreaga comunitate globală va fi mai strânsă, astfel încât oamenii să își poată împărtăși articole sau să se aventureze în provocări de fitness cum ar fi cine face cei mai mulți pași într-un weekend. Se mai lansează și secțiunea Fitbit Focus care va oferi informații relevante, mesaje și încurajări care să mențină utilizatorii motivați și permanent informați.

Noile produse vor putea fi achiziționate începând cu această primăvară de la partenerii comerciali eMAG, Orange, Altex, Flanco, Media Galaxy, Vodafone sau Hervis.

Prețuri: Fitbit Versa Lite €159.99, Fitbit Inspire HR €99.95, Fitbit Inspire €69.95, Fitbit Ace 2 €69.95

Accesorii: Noile produse pot fi personalizate cu accesorii din silicon, textil, piele, metal, accesorii cu modele colorate – în funcție de produs. În plus, Fitbit Inspire poate fi asociat și cu un accesoriu tip clips din silicon sau metal pentru a fi purtat discret la curea sau buzunar.

Comments

comments